2777
2789
عنوان

اپل واچچ قرعه کشی

67 بازدید | 10 پست

چند روز پیش بهمون زنگ زدم از اداره پست تهران به علت تراکنش بالا برنده ساعت اپل شدین ماهم ادرس دادیم و گفتن ۲۰۰ تومن فقط پول پست به پست چی بدین...

الان دوباره زنگ زدن و گفتن بسته شما رسیده تهران ادرس بدین بفرستیم... 

ما وقتی با همون شماره روز اول تماس میگیریم دائما اشغاله  

شماره ای که امروز تماس گرفتن هم زنگ میزنیم میزنه احتمال کلاهبرداری

چیزی میدونین کمک کنین؟؟!🥺

تو هم باور کردی؟😐

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز هم زنگ زدن به گوشی زن دادشم اونم آدرس داد ندیدمش دیگه که بدونم‌چی شد ولی صد در صد کلاه برداریه الکی نمیان به کسی ساعت بدن با دویصت تومن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
به خواهرم زنگ زدن اونم ادرس داده😂 تازه گفته به ارزش ۲۰ میلیون 

واای عجب آدمایین

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اخه پول نگرفتن که بخوام بگن کلاه برداری کردن...

پرسیدم از مامانم میگفت یه چیزی اومده بوده براش ولی خود پست برمیگردونه گفته بودن اینا سو استفاده میکنن از پست بع میگفت یه ساعت بی ارزش که قیمتش خیلی کمتر از دویست تومنیه که میگیرن میارن دم در

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست