قبلاً با عمه شوهرم رفت آمد داشتم کم کم فهمیدم با مردا رابطه داره و خونه باغ میره پول بهش میدن و خیلی چیزای دیگه یه مدت گیر داده بود دخترت یه کم بزرگتر شد میبرمش بازار میبرم بیرون از این حرفا منم بهش گفتم دخترم هر جا بره منم باهاش میرم بدش میومد حقیقتش میترسم یه وقت ببرتش خونه باغ بلایی سرش بیارن به خاطر همین کم کم دیگه خونش نرفتم اونم یه مدت فضولی میکرد با مادر شوهرم میخواستن زندگیم خراب کنن الان شوهرم میگه امشب بریم پیش عمم نمیدونم چیکار کنم به نظر شما من حساسم یا اون قابل اعتماد نیست البته ناگفته نماند که چند بار میخواست منو ببره خونه باغ و تفریح با مردا منم گفتم نمیام خجالت میکشم با مرد غریبه بیرون بیام الان گیر داده به دخترم اگه دوباره برم پاش تو زندگیم باز میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترت چندسالشه؟ چرا ب شوهرت نمیگی ک قبلا بهم اینجوری گفته نمیخام رفت و امد کنم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
نرو خب عجبااااا ب شوهرت بگو خب قضیه چیه ینی چی بهت گفته بیا بریم فلان جا و ب شوهرت نگفتی؟من والا کسی چیزی میگه فورا ب شوهرم میگم اتفاقه دیگه چیزی بشه حداقل در جریان باشه و فردا روز من مقصر نشم
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬