2777
2789
عنوان

به این خاستگار زنگ بزنم؟ کمک کمک

178 بازدید | 16 پست

دو سه روز پیش خانمی با پسرش اومدن محل کارم

کسی من و معرفی کرده بود بیان من و ببینن

پسر خوب بود از هر نظر 

من باهاشون صحبت کردم و شرایطم و گفتم

ولی نگفتم جدا شدم تا اینکه ممادرش زنگ زد و گفت جدا نشدیکه؟منم چون جلو همکارام بود و نمیخاستم اونا قضیه جداییم بدونن گفتم نه.گفتم فقط چند وقتی اشنایی داشتم با شخصی و بهم خورده گف خوب اگر اینطوره اشکال نداره.منم حس کردم از اینایی هستن که با طلاق من خیلی مشکل دارن

دوباره بهم زنگ زد منم چون تو ماشین همکارام بودم جوابش ندادم

پیام دادم که نمیتونم صحبت کنم و بعدن باهاتون تماس میگیرم و دیگه هم تماس نگرفتم اونم همینطور

بنظرتون تماس بگیرم امروز باهاش؟

چون کیس خوبی بود نمیخام از دستش بدم

باید بگی 

مشخصه رو این موضوع حساسه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم از اینایی هست که هیچ جوره کنار نمیاد

اره چون زنگ زده پرسیده

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن تو شرایطتو بگو

اگه مشکل نداشت که بهتر اگه مشکلی هم بود همون بهتر اول بشناسی

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

قضیه جدایی تو بگو 

شما خوشت میاد مثلا مجرد بودی یه مردی که طلاق گرفته باهاتون باشه درحالی که خود تو مثلا رو این موضوع حساس بودی

اگه بعدا بفهمن قطعا طلاق میدن چون دروغ بزرگیه 

تنها ب خودت فکر نکن عزیزم

درسته طلاق چیز بدی نیس ولی خب اینا حساسن. 

به نظرم مسأله جدایی رو فقط به خود پسر بگین اصلا لزومی نداره با مادرش صحبت کنید 

وا ینی چی مسئله مهمی هست فکر میکنی پسره ب مامانش نمیگه 

مطمئنا ب مادرش میگه

و استاتر این وسط بد میشه و مادر پسره در میوفته  باهاش ک چرا بهش نگفته

وا ینی چی مسئله مهمی هست فکر میکنی پسره ب مامانش نمیگه  مطمئنا ب مادرش میگه  و استاتر ای ...

خب  به خانوادش بگه، مگه  میخواد پنهان کاری کنه 

استارتر مجبور نیست  که این موضوع رو تک تک به  خانواده هر خواستگاری توضیح بده که....