2777
2789

من خیلی وقته پیج دارم ولی شخصیه و فقط فامیلها و دوستای نزدیکم هستن شخص غریبه ای نزاشتم تو پیجم بیاد حدود ۴۰ نفر هستن و هر چند وقت یبار اگه عکس قشنگی داشته باشم از خودم  میزارم 

حالا یکی رفته به مادرم گفته این عکسها رو چرا دخترت میزاره 

ذهنم مشغوله خیلی ناراحتم آخه عکسای بد از خودم نمیزارم که کسی بخواد چنین تذکری بده فقط چیزهای عادی که همه میزارن 

به نظرتون چه واکنشی نشون بدم که دیگه کسی به خودش اجازه نده بره درباره ام این حرفهارو بزنه وقتی بهش فکر میکنم اصلا احساس آرامش ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنه فامیلای فضولو بلاک کن فقط اونا ک دوس داری قبول کن

الان چون قبول کردم قبلا خجالت میکشم از پیجم بیرونشون کنم

به نظرتون یه استوری چیزی نزارم درباره فوضولی حداقل غیر مستقیم گفته باشم 

محل نده بهش بهترین جواب همینه والا به اون چه مربوط که دختر مردم از خودش برای دل خودش عکس میزاره یا نه چند بار که گفت تو و مامانت محل ندادین بهش خودش میفهمه سرشو باید از زندگی بقیه در بیاره 

چرا رو دروایسی میکنی مگ اون خجالت نکشید درمورد اون حرفو زد اینجوری ادما رو باید بزنی تو دهنشون

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
چی بزارم اگه چیزی هست به نظرتون مناسب موضوع هست برام بزارید ممنون

باشه صبر کن پیدا کنم

محل نده بهش بهترین جواب همینه والا به اون چه مربوط که دختر مردم از خودش برای دل خودش عکس میزاره یا ن ...

بخدا از اون روزی که این حرفارو زده جرعت نکردم چیزی بزارم حتی دست و دلم نمیره از خودم عکس بگیرم چون همه عکسهام با لباسای خیلی مناسب و پوشیده است نمیدونم چه ایرادی داشتن

بخدا از اون روزی که این حرفارو زده جرعت نکردم چیزی بزارم حتی دست و دلم نمیره از خودم عکس بگیرم چون ه ...

چرا جرات نکردی اتفاقا باید بیشتر عکس بذاری😂