2777
2789

به نظرتون این طرز فکر درسته ؟ خیلیااا رو در اطرافیانم دیدم اونایی که زندگی خوبی ندارن رابطه خوبی با پدر یا مادرشون نداشتن همیشه با هم ناسازگار بودن ‌‌اما دقت که میکنم میبینم عاقلانه انتخاب نکردن . از طرفی آدم های خوبی هم سر راهشون قرار نگرفته ... خودم همیشه مامانم عذابم میداد بابام هم همینطور اما به روی خودم نمی آوردم . وقتی تحملم تموم شد و منم با مادرم مقابله کردم دیگ خواستگار خوب ندارم آدم خوب هم سر راهم نمیاد... واقعا نمی‌دونم چرا  

بنظرم رضای خدا در رضای مادر پدره

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ازدواج اشتباه باعث بدبختی سه نسل میشه، گفته روانشناساس  صد درصد تاثیر داره، کسی که محبت ندی ...

3 نسل!؟

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

من ازم راضیم ولی تو ۹۵ درصدمواقع شکست میخورم کارم ازدواجم هیچی جور نشد سنمم بالای سی ام خیلی ناراحتم نمیدونم زندگیم چرا اینقد سخته 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
بله هم خودت هم بچه‌ت هم خانواده ای که بچه‌ت در آینده تشکیل میده

ترسناک میشه اینجوری...

اینجاست که این ضرب المثل صدق می کنه.

به خاطر میخی نعلی افتاد
به خاطر نعلی اسبی افتاد
به خاطر اسبی سواری افتاد
به خاطر سواری جنگی شکست خورد
به خاطر شکستی مملکتی نابود شد
و همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود

چرا همه همیشه فکر می‌کنن اگه یه بچه دعوایی و پرخاشگره تقصیر اونه و داره به نن باباش بی‌احترامی میکنه؟ خداییش بعضی از این نن باباها فقط تولید مثل بلدن نباید که بابتش احترام ببینن

فعلا ک ننه بابامون پدر مارو دراوردن ما چ گناهی کردیم نمیدونم😐😐😐😐😐

منم دقیقا تو همین وضعیت هستم . یعنی مامانم انقد عذابم داده که نمی‌دونم خدا چطوری میخواد ازش بگذره . اما همیشه حق به جانبه 

چرا همه همیشه فکر می‌کنن اگه یه بچه دعوایی و پرخاشگره تقصیر اونه و داره به نن باباش بی‌احترامی میکنه ...

دقیقا . اصلا اون بچه کجا بزرگ شده کی تربیتش کرده همین مادر و پدر دیگه .اما میگن حتی در این شرایط هم نباید بهشون بی احترامی کرد 

من ازم راضیم ولی تو ۹۵ درصدمواقع شکست میخورم کارم ازدواجم هیچی جور نشد سنمم بالای سی ام خیلی ناراحتم ...

همیشه بهشون احترام گذاشتی ؟ منم کسب رو میشناسم ک مادرش ازش راضیه همیشه هم میگه اما مثلا رفتارش با پدرش رو دیدم . وقتی پدرش حرف درستی نزنه یا کار اشتباهی بکنه (پدرش واقعا گاهی بیشعور میشه ) این بهش تذکر میده یا اخم می‌کنه ... گاهی میگم نکنه بخاطر این رفتار با پدرشه