2777
2789

بچه ها من میرم سآیت اطلاعات میزنم نمیاره کمک کنییییید

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز ۶۳۲۸ زبان میدونی میشه آموزش آورد یا نع؟ منطقه سه ام

عک کنم احتمالش هست

چون حداقل تو زبان این مدلی هست ک میان برای سنجیدن خودشون ن ادامه دادن و تدریس برای همین این وسط مسطا ی چن تا تراز بالا پایینم میشه یا تو انتخاب رشته اصلا ب حساب نمیاد

سلام چطور گرفتی من نمیتونم بگیرم تورو خدا کمک کنید😭😭😭

ببین برو تو سایت سازمان سنجش کدملیتو بزن 

اگه رمز ورودو یادت رفته بزن فراموشی رمز عبور 

بعد اطلاعاتی که میخواد رو وارد کن یکم طول میکشه 

بعد دیگه رمز جدیدتو بزن حتما توجه کن که رمزت هم باید حروف بزرگ هم حروف کوچیک انگلیسی هم عدد هم @ اینو داشته باشه مثلا رمزتو این بزار Aa@328

بعد اینکه حتما کیبردتو اینگلیسی کن چون با کیبرد فارسی اعداد وارد نمیشه

نه انسانیم

انسانی رو حقیقتا اطلاعی ندارم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ببین برو تو سایت سازمان سنجش کدملیتو بزن  اگه رمز ورودو یادت رفته بزن فراموشی رمز عبور  ...

همین کارو میکنم نمیاره

حتی تاریخ تولد باید سال به سال بری عقب

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
مجاز میشی احتمال اینکم یه رشته ای قبول بشی هست میتونی زبان بری  درصدرات چنده؟؟

انشالله خدا از دهنت بشنوه

روم نمیشه درصدامو بگم واقعا😂

عربی ۱۰ _ ادبیات ۸_اقتصاد ۷ _ روانشناسی ۱۲ _ علوم اجتمعی ۳🗿

ریاصی و تاریخو نزدم 

عک کنم احتمالش هست چون حداقل تو زبان این مدلی هست ک میان برای سنجیدن خودشون ن ادامه دادن و تدریس بر ...

تراز خوبی هست؟؟ به نظرت رتبه حدودیم چقدر میشه؟ 

مجاز دولتی میشم اصلا؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
انشالله خدا از دهنت بشنوه روم نمیشه درصدامو بگم واقعا😂 عربی ۱۰ _ ادبیات ۸_اقتصاد ۷ _ روانشناسی ۱۲ ...

مجاز میشی

تاریخ جغرافیا صد درصد میاری 

حالا شهر خودتون و یا شهر دیگه نمیدونم 

عزیزم رتبه ها اومد حتما تگم کن😘

ببین من در مورد زبان چیزی نمیدونم  ولی فک کنم بشه دولتی بری  فقط باید انتخاب رشتت خوب با ...

چجوری انتخاب رشته کنم؟ منظورت چیه از این که خوب انتخاب رشته کنی؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you