2777
2789
انشالله خدا از دهنت بشنوه روم نمیشه درصدامو بگم واقعا😂 عربی ۱۰ _ ادبیات ۸_اقتصاد ۷ _ روانشناسی ۱۲ ...

چه خوبه ترازت 

من زدم عربی و ریاضی صفر

روان ۳۴

اقتصاد ۲۷

منطق ۲

ادبیات ۶

جامعه ۱۴

تاریخ و جغرافیا منفی ۴

ترازم شده ۵۰۰۰🤣😭😭😭

تراز خوبی هست؟؟ به نظرت رتبه حدودیم چقدر میشه؟  مجاز دولتی میشم اصلا؟

من یه مدت میخواستم کنکور زبان بدم پرسوجو زیاد کردم 

یکی از مدیرای کلاس زبان بهم گفت رتبت تا حدود ۶۰۰۰ هزار ۷۰۰۰ هزارم بیاد دانشگاه گیلان میارم

کنکور زبان بنظرم شانس قبولیش زیاده ترازتم که خوبه احتمالا قبولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری انتخاب رشته کنم؟ منظورت چیه از این که خوب انتخاب رشته کنی؟

از نظر من انتخاب رشته رو باید بدی ب مشاور حتماااا 

من خودم دادم مشاورم انجام بده 

ببین فقط بهت بگم این مدلی هست ک(تو رشته ی خودم تجربی)با ۶۵۰۰ یکی انتخاب رشته ی خوب داشته رفته پزشکی با همین رتبه یکی دیگه مونده پشت 

باید اصولی باشه حتماا

من یه مدت میخواستم کنکور زبان بدم پرسوجو زیاد کردم  یکی از مدیرای کلاس زبان بهم گفت رتبت تا حد ...

گیلان دانشگاه هاش خوبه؟؟ من مازندرانم.... ارزش داره اونجا بخونم؟ 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
چه خوبه ترازت  من زدم عربی و ریاضی صفر روان ۳۴ اقتصاد ۲۷ منطق ۲ ادبیات ۶ جامعه ۱۴ تاریخ ...

نه خوب نیست همه زیر ۱۰ 😭😂

احتمالا بخاطر اینکه منفی زدی ترازت ااومده پایین وگرنه تو حداقل دوتا بالای ۱۰ داری🗿😂😂😂

گیلان دانشگاه هاش خوبه؟؟ من مازندرانم.... ارزش داره اونجا بخونم؟ 

《دانشگاه گیلان》دانشگاه دولتیه خیلی دانشگاه خوبو بزرگیه 

من که نرفتم ولی بالاخره از آزاد و پیام نور خیلی بهتره

من به کی بدم انجام بده خب؟؟ چه دنگ و فنگ داره🙁

من دادم استادم انجام داد 

حالا خیلیا هستن باید بگردی پیدا کنی دیگه 

تو این جاعم چن نفر بودن تبلیغ کردن 

ولی باید سوابقشونم ببینی ک چن نفر رو با رتبه ی خیلی بد ی رشته ی خوب فرستادن...

من چی میارم؟ منم اختصاصیم ۶۵۴۷ شده سوابقم ۷۵۱۰🙂🙂 کلش هم ۶۹۳۲ انسانی منزقه ...

دخترم انسانی زیاد سر در نمیارم ولی ابنو بگم نفرات برتر یه رقمی کنکور احتمالا تراز ۱۲ هزار بیارن شما هم خوب شدی اما کاش منطقه یک نبودی بدترین منطقه ست تو قبولی  انشالله شانس بیاری موفق باشی 

چجوری انتخاب رشته کنم؟ منظورت چیه از این که خوب انتخاب رشته کنی؟

سلام

امروز برای کسایی که خودشون میخوان انتخاب رشته کنن تاپیک زدم یه سری نکات رو گفتم اگه مایل بودین یه نگاهی به آخرین تاپیکم بندازین

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...