2777
2789
عنوان

تنگه واشی (ابشار ساواشی)

2201 بازدید | 9 پست

بچه ها من از قزوین رفتم 

از قزوین تا تنگه پنج ساعت راهه با سرعت صدتا 

ادرسش سر راسته 

چون جمعه رفته بودیم خیلی شلوغ بود ما ساعت ۱۱رسیدیم به روستای قبل تنگه پارکینگ پر شده بود و برای همین اجازه ورود ب ماشینو ب پارکینگ ندادن برای همین ماشینو فبل روستا پارک کردیم از روستا تا خود تنگه یک ساعت بیشتر راهه ولی اول روستا مردم محلی بانیسان یا ماشین شخصی تا تنگه میبرن مسافرا رو هزینه هر نفر نیسانم بیست تومنه 

از جایی ک پیاده میکنن تا تنگه وتشی ده مین راهه 

مسیرشم خداییش سرسبزه و پرابه 

تنگه داخلش خنکه ما وسط مرداد رفته بودیم با بلوز شلوار خوب بود موقع رفت ابش زیاد نبود ولی سرده ابش با بچه کوچیک خیلی سخته پیاده روی تو تنگه چهل دیقه یا یک ساعت طول میکشه که کل کسیرو تو اب میرین جاهای عمیقش خیلی کمه شاید یکی دو جا اونم از کنارا برین کم عمش تره کلا پاچه شلوارتونو بزنید بالا حله وای ابش یخه اونایی ک پا درد دارن نرن یا کمر درد توی تنگه ی کتیبه هست از زمان فتحعلی شاه تو اب حتمن باید دمپایی بپوشید چون سنگلاخیه واقعا با بچه کوچیک سخته چوم ی اقایی با نوزاد اومده بود کم مونده بود ملق شه اگه بچه خیلی کوچیک دارین نرید تو تنگه البته بیرون تنگه هم باصفاستا ی رودخونه پر اب و پر درخت میتونید قبل تنگه بشیننو استراحت کنید وای اگه جوونید و وادرد ندارید و با خیس شدنم مشکلی ندارین و بچه کوچیکم همراهتون نیست حدااقل از تنگه دیدن کنید حتی برای بچه شش سال هم سخته شدت اب زیاد نیستش ولی احتمال سر خوردن زیاده تو تنگه همش دست و جیغ و هورا بکشین همه همراهیتون میکنن خیلی باهاله

بعد تنگه دشت ساواشی هست که مغازه اینا داره و میتونید نهارتونو تو دشت بخورین ولی سرویس بهداشتیش از افتضاحم افتضاحتره 

کلا اصن نرسیدن به این منطقه نه تحت درست و حسابی نه مغازه خوبی فقط خود طبیعت زیباست از نظر امکانات میشه گفت صفره 

البته اینم بگم از تو تنگه با اسب و قاطرم میتونین بیاین که نمیدونم هزینش چنده ولی غک کنم خیلی گروونه چون تو اون روز هیچکسو ندیدم ک استفاده کنه 

دشتم قشنگه میتونید بشینید خشک شید دشتشم کاملا همواره و قابل اتراق از وسط دشتم همچنان اب فراووم رد میشه ولی اصلا نیازی نیست از تو اب رد شین اگرم دوست داشته باشیدم میتونید رد شید 

از تنگه واشی تا تنگه بعدی یعنی تنگه سا که بهداز دشت ساواشی هست یک ساعت بیشتر راهه ما چون خسته شدیم و گشنممونم بود تو دشت نهارو خوردیم و دیگه تا تنگه یا نرفتیم خیلیا ک اونجا رفتخ بودن و برگشته لودن میگفتن فقط دشت پونست با ابشار و میگفتن تنگه واشی خیلی بهتره و کارو از رفتن ب ابشار سا منصرف کردن ولی خب خیلیای دیگم بودن ک میگفتن تنگه سا بهتره ولی ما ترجیح دادیم از همون تنگه واشی بیشتر لذت ببریم و به تنگه واشی برگشتیم ساعت چهار عصر اب تنگه بیشتر شده بود و سرد تر ولی خیلی حال داد داخل تنگه موقع برگشت اب بازی و دست و جیغ و هورا گذشت و عکاسی

دوباره سوتر نیسان شدیم و برگشتیم سمت ماشین 

ساعت شش از تنگه خارج شدیم و ساعت دوازده ب خونه رسیدبم

امیدوارم تجربم به کارتون بیاد اگه سوالی داشتین خوشحال میشم راهنماییتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به عالی بود منم تصمیم دارم یه روز برم منتها ما تبریزیم باید یه جوری برنامه ریزی کنیم و بریم ما شب میخواییم بمونیم تو تنگه عکساشو دیدم خیلی خوشگله👍😍

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
به به عالی بود منم تصمیم دارم یه روز برم منتها ما تبریزیم باید یه جوری برنامه ریزی کنیم و بریم ما شب ...

اه خیلی قشنگه فقط باید دنپایی داشته باشین البته کنار تنگه کفش ساحلی میفروشن جون میده واسه شب موندن ولی سرده اگه میخاید شب بمونید باید دیگه تا اخر مرداد برین

اه خیلی قشنگه فقط باید دنپایی داشته باشین البته کنار تنگه کفش ساحلی میفروشن جون میده واسه شب موندن و ...

آره میدونم سرد میشه یکی از دوستام رفته بود گفت سرده الانشم...

با تجهیزات کامل میریم...ذوق دارم واسه رفتن به اونجا خیلی تعریفشو شنیدم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

ی تجربه ام  من بگم دوست عزیز

ما امروز رفتیم بسته بودن

حتما روزی ک دارید می‌رید آمار بگیرید ببینید بازه بعد برید

ما که ضدحال خوردیم

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
ی تجربه ام  من بگم دوست عزیز ما امروز رفتیم بسته بودن حتما روزی ک دارید می‌رید آمار بگیرید بب ...

چقد بد اره حتمن اینکارو کنین ب خاطر شرایط اب وهوایی ممکنه ببندن