2777
2789

مااساااژ ،ببینید من کرمای مختلفو امتحان کردم ،روغن کرچک امتحان کردم ،آلوورا هم خوب بود زدم ،ولی هیچکدوم به اندازه ماساژ تاثیر نداشت ،

کرم دور چشمیو‌ که میخواید بزنید یه کوچولو بزنید به دستتون و ماساژ بدید ،این ماساژ باید خیلی آروم باشه و به پوست دور چشم اصلا فشار وارد نشه ،برای ماساژ بهتر میتونید ویدیو هاشو سرچ کنید ببینید ،خیلی کار سختی نیست ،مخصوصا خطوط پنجه کلاغیو میتونید باهاش از بین ببرید . فقط تا زمان دریافت نتیجه یکم باید صبور باشید ،کمتر از یک ماه تغییرشو حتما متوجه میشید ولی خب این کارو به صورت روتین ادامه بدید ،در دو نوبت یبار صبح یبار شب . روی گودی و سیاهی زیر چشم هم خییییلی اثر میذاره . 

نکته بعد اینکه خواب شبانه رو حتما به طور کافی داشته باشید ،اینجوری نه که مثلا سه بخوابید تا یازده . ساعت یازده دوازده شب دیگه بخوابید تا هشت صبح ،که کامل خواب شبانتون تامین شده باشه .

ماساژ بینی هم بازم میتونید ویدیو هاشو هم برای لیفت هم چربی سوزیش انجام بدید . اینم سه بار در روز ،حتتتما تو یه ماه تغییرشو متوجه میشید 

ولی عادت بدید خودتونو دیگه ،کم کاری نکنید اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برای بینیهای گوشتی جواب بده ولی استخوانی جواب نمیده ک

بینیای استخونی ،اون تیکه که گوشتی هستش هم کمک میکنه . پره های بینیتون هم اگه بزرگه میتونید با ورزشای بینی کوچیکش کنید ،و یچیز دیگه رو که متوجه شدم اینکه اگه زیر چشمتون گودیش برطرف بشه خیلی کمک میکنه تو کوچیک نشون دادن بینی ،اینو تا خودم امتحان نکردم متوجه نشدم 

آره ماساژ واقعا تاثیر داره. من هر روز یوگای صورت انجام میدم و واقعا نتایجش رو روی فرم صورتم، محکم شدن عضلاتش و جلوگیری از چروک میبینم. سرچ کنید یوگای صورت و سعی کنید هر روز قبل روتین پوستی انجامش بدید. عالیه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
اینو که عمرا من باید گوشی بدست باشم و اینکه چه نوع مارک کرم ضد چروک بخریم؟؟

مارک کرم ضد چروکو‌اینا شاید باورت نشه ولی اصلا مهم نیست ،یه کرم معمولی هم باشه که باهاش میلیا نزنی کافیه ،من بیوآکوا سم مار استفاده میکنم که خیلیم ارزونه و تا وقتی که اینطوری ماساژ ندادم به اون صورت تاثیر نداشت ،