2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱‌مرداد رفتم

سونو با بیمه‌حدود‌۵۸۰ شد

آزمایش آزاده‌۵۴۲تومن

تبریز

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
آهان من تامین اجتماعی هستم خواستم بدونم ۲ تومن دارم بسه یا باید بیشتر باشه برا همین

بسه بابا

تامین اجتماعی روی سونو ۱۰۰تومن کم میکنه که واسه منو دکتر ثبت نکرده بوده آزاد حساب شد

چند روز پیشم انومالی دادم آزمایش دویستو خردی

سونو سکو چهارصد 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
آهان انشالا که به سلامتی بیاد بغلت

مرسی گلم انشالله

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بسه بابا تامین اجتماعی روی سونو ۱۰۰تومن کم میکنه که واسه منو دکتر ثبت نکرده بوده آزاد حساب شد چند ...

آهان ممنون خیالم راحت شد انشالا نی نی تو هم به سلامتی بیاد بغلت