2777
2789
عنوان

هرکی از کنکور سردرمیاره میاد؟😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 54 پست
اونی که معدلش بیست باشه ترازش چند میشه یعنی؟؟  امسال که گفتن فقط یککک نفر تو هر ۳ رشته معلدش ۲ ...

۱۲ هزار میشه ۲۰ 

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم امسال بیاری حتما برو زودتر به درامد میرسی کارت هم راحتتره به نسبت پرستاری و مامایی و ...

بخدا اگر فیزیو بیارم با جون و دل میرم امسال نمیدونی چقدر تلاش کردم واسه این کنکوره لعنتی

بخدا اگر فیزیو بیارم با جون و دل میرم امسال نمیدونی چقدر تلاش کردم واسه این کنکوره لعنتی

ببین اصلا برات شهر دانشگاه مهم نباشه یه مدت سختی بکش برمیگردی شهر خودت کنکور هم معلوم نیس سال بعد دوباره چی بشه حتما یه مشاور خوب برای انتخاب رشتت انخاب کن درضمن الان به خاطر مهاجرت بالا بین بچه های پیرا براشون  دانشگاه خیلی مهم نیس سریع جذبت میکنن

https://iranmoshavere.com/آخرین-رتبه-قبولی-زبان-انگلیسی-سراسری/

اسی برو تو این سایت رشته تجربی رو انتخاب کن با رشته های مورد علاقت بعد از روی کارنامه میبینی ملت با چه ترازی اون چیزی که میخوای قبول شدن 

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤