2777
2789

راستش نزدیک تولد دخترمه و من الان پام آسیب دیده نمی تونم براش تولد بگیرم ‌‌واز طرفی هم روز تولدش کلاس داره ، این کلاسش هم خیلی وقته داره میره ، ولی من مادرها رو خیلی نمی شناسم .

حالا می خوام اونجا سر کلاس دخترم رو سوپرایز کنم و براش کنار دوستاش تولد بگیرم ولی روم نمیشه با مادرا و استادش هماهنگ کنم ، می ترسم فکر کنن برا کادو دارم بهشون میگم ، که البته یه درصدی هم برا اونه خوب بچه ذوق میکنه 😁 

ما مادرها گروه واتس آپی داریم 

لطفا بگید چجوری بگم وجه بدی نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو مدرسه براش گرفتم از قبلم گفتم بالاخره کادو بدن چی میشه که اونم دوتا کتاب داستان دادن بچم ناراحت بود چون خودش تولد هم نمیگرفتن کادوی خوب میبرد

شما هم چند روز قبلش با مدیرش هماهنگ کن سر کلاسم اعلام کن فلان رو تولد دخترمو میخوام بگیرم

عزیزم اونام مادرن

درک میکنن میخوای سورپرایز کنی

ولی فقط با مربیش هماهنگ کن

بگو به نظرتون میتونم اینکارو بکنم؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
نمی خوام دخترم بفهمه

خوب کلا اگه بچه های بزرگین میتونن جلوی خودشونو بگیرن نگن وگرنه به ماماناشونم بگی بچه بالاخره میفهمه

ولی به همون مدیر بگو خواستی اگه مادرارو یه جا میبینی یجوری بگو بعدشم بگو سوپرایزه

ولی بچت بعدا ناراحت نشه چون کادو نمیدن