2777
2789
عنوان

خانم های سیاستمدار تشریف بیارید، و بگید من چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
خوب کلا اگه بچه های بزرگین میتونن جلوی خودشونو بگیرن نگن وگرنه به ماماناشونم بگی بچه بالاخره میفهمه ...

گروه سنیشون از ۶ سال تا ۲۰ سالن 

دخترمم این اخلاق رو نداره که چرا کادو ندادن 

منم تو مدرسه براش گرفتم از قبلم گفتم بالاخره کادو بدن چی میشه که اونم دوتا کتاب داستان دادن بچم نارا ...

کاری به شما ندارم ولی نظر شخصیه خودم بعنوان یه دختر باهوش و کوشا که پدر خوبی نداشتم و مادرم توانایی و سواد اینو نداشت از اینکارا بکنه میگم

مدرسه جای خوبی برای این کارا نیست

حالا این خانم میگه کلاس

شاید کلاسی که اون دخترشو میفرسته خانواده هایی باشن که به بچه هاشون میتونن برسن

البته گفتم که شخصیت من اینجوره که همه قشرا و خونواده ها رو تو این اوضاع درنطر میگیرم 

شاید کس دیگه ایی اصلا بخواد و دوست داشته باشه بقیه بهش حسودی کنن

ولی بچه ها اختیار زندگی و کاراشون دست خودشون نیست وجبر محیط بوده گناه دارن حسادت کنن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به مادرا نگم؟

اگه دوست داشتی خصوصی به یکی دوتاشون که صمیمی تری بگو

و مثل همینجا ازشون نظر سنجی کن مثلا

بگو دخترم دوستای این کلاسشو خ دوست داره

میخوام خوشحالش کنم با مربی حرف میخوام بزنم یا زدم که تولدشو اینجا بگیرم نظرتون چی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد