2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 40 پست

تراز کل اش میشه 

7020 مجاز میشه اما فک کنم دعوت نمیشه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من امسال اولین سال کنکورم بود  درصد و تراز اومده هفته ی بعد کارنامه ی نهایی میاد

چطور دادی درصد و ترازت چطور بود؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
درصدات چندن؟

ادبیات ۶۷ عربی ۴۹ جامعه شناسی ۸۵ اقتصاد ۷۶ روانشناسی ۵۶ فلسفه و منطق ۱۵ تاریخ و جغرافیا ۷ ریاضی صفر 

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

چطور دادی درصد و ترازت چطور بود؟

تراز کنکورم ۸۶۰۰ تراز معدلم ۷۹۰۰ درصدام توی پست پایین گفتم عزیزم 

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

چون پسره اره چون رقابت بین پسرا کمه

زیادن پسرایی که با ۲۰ هزارم قبول میشن

این تراز همین حدود رتبه میده کمتر شاید

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
آره من امسال اولین سال کنکورم بود  درصد و تراز اومده هفته ی بعد کارنامه ی نهایی میاد

ترازاروخودشون زدن؟اخه گفتن فقط درصدامیاد

سایت بازنمیشه

بالب تاب رفتی؟

خدایابه امیدخودت🌺
ترازاروخودشون زدن؟اخه گفتن فقط درصدامیاد سایت بازنمیشه بالب تاب رفتی؟

آره گلم تراز رو توی کارنامه زدن سایت شلوغه ممکنه باز نشه من صب ساعت ۶ونیم کارنامه گرفتم

ادبیات ۶۷ عربی ۴۹ جامعه شناسی ۸۵ اقتصاد ۷۶ روانشناسی ۵۶ فلسفه و منطق ۱۵ تاریخ و جغرافیا ۷ ریاضی صفر& ...

خواهر زاده ام...

ریاضی.۰

ادبیات۱۳

علوم اجتماعی۳۵

روان ۴۲

زبان عربی۵۰

فلسفه و منطق۱۵

تاریخ و جغرافیا۰

اقتصاد۴۸

خدایا شکرت💐🙏

https://rubika.ir/joing/EIBJEHDC0MGGKERFDDXNQIXDBHZLYMQV

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !
https://rubika.ir/joing/EIBJEHDC0MGGKERFDDXNQIXDBHZLYMQV

بیاید این‌جا 

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !
فکر نکنم چون ترازش بالا نیست توی منطقه اولویت با کسایی هست که تراز بالا دارن من خودم منطقه ۳هستم ترا ...

ببخشید من رمز عبور رو ک از طریق پیامک اومده میزنم باز میگه تعدادش کمه چطور وارد شدین؟