2777
2789
عنوان

دختر دارا بیاید یه لحظه 🙏😟

765 بازدید | 57 پست

سلام همگی 

من باردارم و خیلییی منتظرم ببینم جنسیت نی نی م چیه 😍

خیر ببینی انشاالله سوالم جواب بده 

یه سوال ! 

همه تون این تجربه رو دارید که اول صبح بیدار میشدید ، تهوع داشتید ؟ 

من از خیلیا که دختر داشتن شنیدم که تهوع صبحگاهی رو داشتن و انقدر شنیدم که یه جورایی مطمئن شدم که هرکسی تهوع صبحگاهی داشته باشه دختره نی نی ش 

این درسته آیا ؟ 

لطفا تجربه تون‌ رو بگید 🙏🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر پسرم صبح تا چشمامو بدز میکردم زرداب بالا می آوردم یا از تاوع بیدار میشدم  سر دخترم برعکس بودم صبح‌ها خوب بودم ساعت چهار عصر به بعد تهوع هام شروع میشد  شبا گرسنه میخوابیدم

زهد ریایی،جهل مقدس...
سر پسرم صبح تا چشمامو بدز میکردم زرداب بالا می آوردم یا از تاوع بیدار میشدم  سر دخترم برعکس بود ...

چ جالب 

پس یه نشونه ی صد در صدی حساب نمیشه

ممنونم که گفتی🙏 

هرچی از خدا میخوای بهت بده انشاالله

من دو ماه و نیم دو هفته دیگه میرم سونو

عزیزم کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر هم نوشته چی بخوری هم اعمالشو نوشته .تا چهار ماهگی هم خیلی مراقب خودت باشگاه نکنی ب خدا نزدیک شی باخداحرف بزنی تا سرنوشت خوبی برا بچه ت بنویسن.تو کتاب شفای زندگی نوشته بود هرجور فکر کنی آینده ت همانطوری میشه  آینده یبچه تو بافکرای خوبت بساز