2777
2789
عنوان

دختر دارا بیاید یه لحظه 🙏😟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 57 پست
ایییی😬  چرا نشونه ی اصلی نداره که آدم بفهمی نی نی چیه  خسته شدم از انتظار

چند هفته هستید؟ 

18 هفته متوجه میشید😍

من تو بارداریم تهوع اینا اصلا نداشتم 

اما اینقددددددر مشکلات دیگه داشتم که فهمیدن جنسیت آخرین دغدغه ام بود 

16هفته یه سونوگرافی اورژانسی رفتم کلی سوال پرسیدم وقتی اومدم بیرون مادرم گفت بچه چی بود؟ گفتم وات؟؟؟؟ 🤣اصلا نپرسیدم 

حتی تو سونو آنومالی که 19 هفته رفتم هم نپرسیدم بعدش دیدم تو سونو نوشتن جنسیت رو Female❤️

انشالله همه مادرا اینقدددددددر بارداری شون راحت و بی دردسر باشه که تنها مشکلشون ندونستن جنسیت باشه🌷

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییی😬  چرا نشونه ی اصلی نداره که آدم بفهمی نی نی چیه  خسته شدم از انتظار

این تجربه ی منه  این که میگن سر پسر آدم اینجوریه  سر دختر فلان جوره   همش الکیه  هیچچچ قانون ثابتی نداره   من خودم که اینجوری تجربه کردم   فقط یادمه  اوایل بارداری دخترم خیلی کسل و بیحال بودم  ولی اوایل بارداری پسرم خیلی زرنگ و فعال و کاری بودم 

چند هفته هستید؟  18 هفته متوجه میشید😍 من تو بارداریم تهوع اینا اصلا نداشتم  اما اینقدد ...

یازده هفته م 

اره ویار ندارم اونقدری و بی صبرانه منتظرم بینم نی نی م چیه 😍 

همه احتمال پسر بهم میزنن 

بیشتر صبرمو تموم کردن که ببینم نی نی م چیه ، واقعا پسره یا نه 

یازده هفته م  اره ویار ندارم اونقدری و بی صبرانه منتظرم بینم نی نی م چیه 😍  همه احتمال ...

راستی اصلا رو سونوگرافی اول حساب نکن   فقط سونوگرافی دوم هفته ی ۱۸ درسته   واسه من تو سونو اولیه  گفت ۸۰ درصد دختره  ما اسم هم انتخاب کرده بودیم  ولی وقتی رفتیم سونو دومی گفت  پسره    

یازده هفته م  اره ویار ندارم اونقدری و بی صبرانه منتظرم بینم نی نی م چیه 😍  همه احتمال ...

انشالله که خیره 

من از خدا میخوام نی نی تون اول صحیح و سالم و سلامت بیاد بغلتون بعد اون جنسیتی باشه که میخواید 

من 2 تا سقط تو هفته های اول و یه زایمان زودرس توی 6 ماه داشتم و پسرم رو از دست دادم 

تو بارداری چهارمم دخترخانمم رو خدا بهم داد❤️

برای همین راستش درکی از احساس شما ندارم 

من سر دخترم فقط به خدا التماس میکردم این یکی بمونه واسم 😢 

و خدا این فزشته آسمونی زیبا و نازنین رو بالاخره بهم بخشید🌷❤️

.Pain🔥you made me a believer

چ جالب  پس یه نشونه ی صد در صدی حساب نمیشه ممنونم که گفتی🙏  هرچی از خدا میخوای بهت بده ...

بله حساب نمبشهچ

کلا اکثر باردار ها تهوع صبحگاهی دارن ربطی به جنسیت نداره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خیلی ممنونم بابت نظرت🌹😘  من تهوع صبحگاهی ندارم خودم و به خاطر اون رفتم تو فاز پسر  فکر ...

سلام. دختر یک مقدار ویارش شدیدتره نسبت به پسر اما همیشه این نظریه صادق نیست یک بار میبینی با ویار شدید پسر به دنیا میاد من دیدم توی اطرافیان.

شما اگر موهای دست ها و پاهات پر تر شدن و رنگشون هم تیره تر شدن مطمئن شو که نی نی پسره.

یک روش دیگه هم هست که با زنجیر طلا توی هوا روی شکم میگیری اگر دورانی تکون بخوره و اگر به صورت یک خط راست رفت و برگشت تکون بخوره مشخص میکنه بچه چیه. توی اینترنت بزنین احتمالآ براتون بیاره الآن دقیق نمیدونم دورانی پسر بود یا رفت و برگشت روی یه خط راست.