2777
2789
عنوان

اگه تا اخر عمرمون دلتنگ بمونیم چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم دکتر گفت جواب ازمایشاش خوب بوده بخیر گذشت خداشکر چیزی ک میترسیدیم نبود.

خدارو شکر 

الان حالش چطوره؟سرپا شده؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر  الان حالش چطوره؟سرپا شده؟

ن هنوز سرپا نشده.در حد نشستن میتونه میگ میرم بیرونم فشارم میفته

یا اصلا رانندگی نمیتونه 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ن هنوز سرپا نشده.در حد نشستن میتونه میگ میرم بیرونم فشارم میفته یا اصلا رانندگی نمیتونه 

ایشالا به زودی سرپا میشه مهم این بود ازمایشاش خوب باشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
ایشالا به زودی سرپا میشه مهم این بود ازمایشاش خوب باشه

اره فداتشم

خداشکر

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

@بی_پناه۹  

س‍لام عزیزم خوبی چند وقتیه خبری ازت نیست خو

تاپیک هات رو چک کردم خبری ازت نبود .

نامزدت چطوره خوبه؟ ‍ 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

@بی_پناه۹ : https://www.ninisite.com/user/a3cfbcab-10a6-4863-9ce2-9b543e7b0054/بی_پناه۹    

س‍لام عزیزم خوبی چند وقتیه خبری ازت نیست 

تاپیک هات رو چک کردم خبری ازت نبود .

نامزدت چطوره خوبه؟ ‍ 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
@بی_پناه۹ : https://www.ninisite.com/user/a3cfbcab-10a6-4863-9ce2-9b543e7b0054/بی_پناه۹    ...

خوب نیستم....دارم جدا میشم ازش💔

خوب نیستم....دارم جدا میشم ازش💔

هرچی خیره برات پیش بیاد گاهی وقتا هرچی بیشتر تلاش میکنیم کمتر ب دست می‌اریم شاید حکمت خدا در جدایی تو باشه ما سر از کار خدا در نمیاریم شاید خدا میخواد بهترین ها رو سر راهت بزاره.

منم این روزها حالم خیلی بده ی دل سیر گریه میکنم ولی آروم نمیشم تو رو خدا برام دعا کن مشکلم حل بشه ی لحظه بغض رهام نمیکنه دارم دق میکنم

هرچی خیره برات پیش بیاد گاهی وقتا هرچی بیشتر تلاش میکنیم کمتر ب دست می‌اریم شاید حکمت خدا در جدایی ت ...

ولی خدا چرا ایقد عذابم داذ ک تهش هیچ بشه میتونس یکار کنه اونی ک دلسرد میشه اونی ک میخاد بره من باشم.💔😔

رو چشممم گلم انششالله بهترینا نصیب دلت شه🌱💋