2777
2789
اره تراز کلت بالای ۹۰۰۰باشه خیلی خوبه

این ترازی ک دادن چی؟ 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد باهم جمع کن

من از مای مدیو فقط تراز سوابق رو دیدم ولی نتایج اصلی رو ن

ممنونم اینو خودم می دونستم

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
مگع از مای مدیو میبیننن

اره ولی فقط تراز  

بعد ک واردشدی بزن سراسری

تراز نهایی ×چهار دهم 

تراز کنکور ×شش دهم 

باهم جمع کنین 

تراز کل و اصلی بدست میاد 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
الان مگه رتبه ندادن بعد اگه آدم تراز نگاه کنه می‌دونه چه رتبه ای میاذع

نه رتبه رو احتمالا تا دوشنبه،  سه شنبه اعلام کنن

الان فقط درصدو تراز تو سایت اپلود شده ک اونم سایت سنجش از دسترس خارجه... مای مدیو فقط تراز زده

تا حدودی میشه حدس زد با ترازت چه رتبه ای میاری

تراز نهایی ×چهار دهم  تراز کنکور ×شش دهم  باهم جمع کنین  تراز کل و اصلی بدست میاد& ...

یعنی اینا هیچکدوم تراز اصلی نیست؟