2777
2789
عنوان

بچه هامو باباش نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5447 بازدید | 85 پست
زورش بمن و بچه هام نرسه ب مادرش می‌رسید ...بچه هامو بگیرم میدونم چیکار کنم خدا ی قدرتی بهم بده برا ه ...

تحمل کن فوق فوقش یک هفته دیگه پیشتن بهت قول دادم و شاید زودتر فقط نده بهشون اصلا ،،و ب امید اون روز تحمل کن و انرژی جمع کن

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اونجایی که میدونم‌.عدم سازش یعنی طلاق توافقی درسته؟؟

ببین عزیزم..خیلی فکر کن..تصمیم مهمیه..اول اینکه بنظرم نباید بچه هارو از هم جدا کنی..چون اسیب که دیدن دوباره بیشتر اسیب میبینن..بهم وابسته شدن قطعا..منم نوزادم دوماهش بود ناچار شدم وبیرونم کرد اومدم منزل پدرم..شیر خشکی شد..ودختر وپسر دیگه هم دارم ولی خیلی دیدم بهم وابسته هستن..از هم جداشون نکردم..حق ملاقات گرفتم ..درسته خیلی اذیت کرد نیاورد ومجبور ب شکایت کیفری شدم اخرش کم میارن وباید بیارن بچه هارو..یادمه دفعه ی اول که اورد فحاشی کرد چون تیرش ب سنگ خورده بود..ومن بدون التماس از راه قانون دیدمشون..برای حضانت دیر نمیشه..ملاقات بگیر ببین چی میشه..اگر طلاقتون توافقی هست صحبت کنید که هفته ای دوروز پیش شما باشن ..

تحمل کن فوق فوقش یک هفته دیگه پیشتن بهت قول دادم و شاید زودتر فقط نده بهشون اصلا ،،و ب امید اون روز ...

آورد بچه هامو ...دادستان زیر درخواستمو امضا کرد و نوشت ..بردم کلانتری بهش زنگ زدن یا خودت بیار یا مادرشون با مامور بیاد دوتاشونم آورد 

❤❤🐥🐣
آورد بچه هامو ...دادستان زیر درخواستمو امضا کرد و نوشت ..بردم کلانتری بهش زنگ زدن یا خودت بیار یا ما ...

متوجه شدم حضانت وزیر هفت سال رو سریع میدم یک روزه..خدا وشکر..همسرت ملاقات خواهد زد..نبر ونترس تهش جریمه نقذیه در خد ۵۰۰هزار یا ۱تومن ولی مجیور شدی چند جلسه یکبار ببر

آورد بچه هامو ...دادستان زیر درخواستمو امضا کرد و نوشت ..بردم کلانتری بهش زنگ زدن یا خودت بیار یا ما ...

راست میگی خداروشکر 😍گفتم بهت ک بسته بنظر قاضی سریع بهت میدن،،خیلی خوشحالم حالا دیگه نده تا قانونی اقدام کنه برا ملاقات ،،شیرخواره رو فقط ساعتی می‌تونه ببینه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اهان خداروشکر..برای ملاقات یا حضانت؟؟

پیشم موندن ..هنوز مونده دادگاه در مورد حضانت چیزی بگه ولی چون کوچیکن گف میتونم بگیرم ..شیرخوارمو نوشته بود باباش دوتاشو آورد 

❤❤🐥🐣
راست میگی خداروشکر 😍گفتم بهت ک بسته بنظر قاضی سریع بهت میدن،،خیلی خوشحالم حالا دیگه نده تا قانونی ا ...

آره اون یه ساعتی ک کلانتری منتظر موندم بیاره داشتم میمردم گفتم پسر بزرگمو نمیاره بدتر میشه بچم ببینه داداشت هم ازش جدا شد تلف میشه ...چون شیر خوار رو نوشته بود قاضی ..اما یهو دیدم دوتاشم آورد🥺🥺

❤❤🐥🐣