2777
2789

نمیدونم تاپیکم با قوانین مقایرت داره یا نه ولی دوستم (دختره) و یه سری از رفتار هاش پسرونه است ولی کاملا عادیه یعنی اگه از دور ببینیش عین دخترای عادیه و با ادبم هست و فکر کنم گرایشش استریت نیست و حتی خودشم نمیدونه

عین نوجوونای امروزی که واسه جلب توجه و شاخ شدن بخواد بگه من گرایشم فرق داره نیست 

مثلا اگه من ابراز علاقه به سلبریتی هاو فوتبالیست های پسر میکنم اون هم به دختر علاقه داره هم به پسر و امشب با خجالت و اینکه ازم قول گرفت که مسخرش نکنم گفت یکیو دوست داره من فک کردم پسره ولی دختره 😐

و دوس دارم بهش کمک کنم ولی روم نمیشه بهش بگم برو تحقیق کن در مورد گرایشت و در کل نمیدونم چیکار کنم که کمکش کنه خودشو پیدا کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از خانما خوشم میاد به خاطر زیبایی شون دوس، دارم شبیه شون باشم قبلا یادم میاد مد شده بود دخترا عاشق هم میشدن میگفتن از فلانی خوشمون میاد اگه کم سن و ساده اهمیت نده چیز مهمی نیست ولی، اگه سنش زیاده و غیر طبیعیه خب حتما یه چیزی هست

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
ربطی ندارهههه منم رو دخترا بیشتر کراشم💔🤣

😂😂

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
جزء بازگشتگان قوم لوط نباشه ان شاءالله

منم به گرایشی جز استریت اعتقادی نداشتم و به نظرم بقیش بچه بازی میومد تا اینکه این دوستمو دیدم چون واقعا دختر خوبیه

منم به گرایشی جز استریت اعتقادی نداشتم و به نظرم بقیش بچه بازی میومد تا اینکه این دوستمو دیدم چون وا ...

بقیه کثافت کاریه بچه بازی نیست گلم.

کمکش کن اگه مقاومت کرد و  نخواست راه درست و بره ترکش کن

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم