2777
2789

خواهش میکنم این تبلیغ جدیده ک پایین صفحه میذارید رو بردارید

من هر وقت میام توی تاپیکا شرکت کنم چیزی تایپ کنم این مزاحممه😬😬😬🫤🫤🫤

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۱_۲۳۵۲۵۴_samsung_internet_1tu7.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم میخواستم همین تاپیک و بزنم 😒😒😒

@نی_نی_یار_شب

چرا هی تبلیغ اضافه میکنید سایت و زشت میکنید 😒

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

دیگه باید از لا به لای تبلیغات بگردیم و تاپیکها رو ببینیم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تبلیغای چندش جوشو بگو😬

وای اونیکه آقاهه زانوشو گرفته از وسط زانوش یه سر در اومده رو من وقتی میبینم تصویر زایمان میاد جلو چشمم🤭🙈🙈

البته خداروشکر امروز ندیدمش

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)