2777
2789
عنوان

مشاوره در مورد خشونت پسر ۹ ساله

201 بازدید | 7 پست

پسر ۹سالم مدام بیقرار و پرخاشگره و همیشه تلویزیون با صدای بلند نگاه می‌کنه اصلا هم هرچی گوشزد میکنم توجهی نمیکنه حتی محروم کردن از تی وی و.. و همیشه دنبال دعوا و پرخاشگری است و سر مسایل الکی و بی اهمیت با پدر و مادر دعوا و مخصوصا کتک کاری راه میندازه اینم بگم همیشه شروع همه دعواها و زدو خورد ها با اونه و هرچقدر بخوای آروم و منطقی صحبت کنی آخرش دوست داره هر طور شده اونقدر بزنه تا مجبور شدی عکس العمل نشون بدی واقعا کلافه و تا امید شدم!اینم اضافه کنم که بینهایت پسر باهوش و تحلیلگری هست و قدرت یادگیری بالایی داره

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

عزیزم دکتر بردیش ممکنه بیش فعال باشه با جلسات مشاوره و دارو های بی ضرر که مخصوص بچه هاش حالش خوب میشه 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود محبت

مدام امر نهیش کردین

قدرت تصمیم گیری ازش گرفتین

همه چیز اماده مث لقمه دادین دستش

ازاد نبوده همش زیر ذربینتون بوده

عوامل بازی های گوشی

تلکیزیونم خودش عامل اصلیهععع

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بهش تو خونه مسئولیت بده.

یه سری انیمیشن در مورد بچه پرخاشگر نشونش بده تا با دیدن اونها به عاقبت کارش پی ببره.

از تکنیک ذهن آگاهی استفاده کن.مثلا بهش یاد بده اگه عصبانی شد عددها رو از ده تا یک برعکس بشماره.سه تا نفس عمیق بکشه و بعد حرفشو بزنه.

به اینکه با پرخاشگری و خشونت چه احساسی به بقیه وارد میکنه در قالب داستان براش  صحبت کن

بهش تو خونه مسئولیت بده. یه سری انیمیشن در مورد بچه پرخاشگر نشونش بده تا با دیدن اونها به عاقبت کار ...

باور کن موقع هوایی که حالش خوبه و خوشحالم خیلی در مورد این روشها و عاقبت کارهاش میگم و جالبه قبول می‌کنه ولی نمیتونه عصبانیتشو کنترل کنه و ..

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم
چطور؟ الان چند سالشونه؟ و تا کی این رفتارها ادامه داشت؟

خودم گفتم 😁🤜

کلاس هفتم تموم شد و اونم قضیه داشت حالا 😂

ولی متاسفانه علاعمش کم کم داره بر میگرده 🤒 حالا ایشالله دوباره درست میشه 😂

کاربری مرد! خواستی لایک کن ولی ریپ نه!