2777
2789
عنوان

کی مثل من شده!؟

131 بازدید | 14 پست

دل آشوبم 

نمیدونم چمه! هی میگم چیزی نیست که 

ولی باز حالم بده 

تا دیشب قرص مترونیدازول میخوردم که صد تا عوارض داشت گذاشتمش کنار اونم 

نمیدونم دل آشوبیم واسه چیه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بیشتر برای همین قرصاس ک مصرف میکنی  منم چن وقته دارو مصرف میکنم دلم مثل سیر و سرکه میجوشی ...

خدا از دهنت بشنوه به خدا به همه کسم قشم حالم خیلی بده 

نه مشکلی دارم نه غصه ولی دل آشوبم و فقط گریه میکنم الان 

اصلا آروم نمیشم 

اره این قرص ها خیلی عوارض دارن 

کلی عوارض داشت، پنج روز خوردم، مرگ به چشم دیدم بعد پنج روز همین دیشب این ساعت خوردم و دیگه امروز نخوردم 

حس افسردگی شدید دارم، انگار میخواد اتفاقی بیوفته !!!

خدا از دهنت بشنوه به خدا به همه کسم قشم حالم خیلی بده  نه مشکلی دارم نه غصه ولی دل آشوبم و فقط ...

منم همینطورم نگران نباش، فقط آروم باش و ب خودت بگو حالم نرماله ، زود خوب میشم، اگه بیکاری یه فیلم جذاب ببین سرتو گرم کن تا بهتر شی

اول فکر کردم شعره  اومدم با لحن شعر بخونم دیدم متنه😂 برای دل آشوب بودن که قرص احتیاج نیست ...

درسته منم میشم ولی بیشتر نزدیک عادت ماهانه، ولی امشب اصلا با همه ی عمرم فرق داره، سنم کم نیست و تجربه دارم، خیلی داغونم امشب 

انگار یه چیزی میخواد بشه

کلی عوارض داشت، پنج روز خوردم، مرگ به چشم دیدم بعد پنج روز همین دیشب این ساعت خوردم و دیگه امروز نخو ...

ببین کلا قطعش کن 

من یه قرص خیلی ساده برای مسمومیت دکتر برام نوشت 

اصلا عوارض وحشتناکی داشت 

سرگیجه وحشتناکی داشتم و سرم سنگین بود 

حتی از خودمم خوشم نمیومد 

از صحبت کردن هم بدم میومد 

کلا قطعش کردم 

بعد یکی دو روز دیگه اصلا اون علائم و نداشتم

‌پس یعنی نظر شما اینه که بخاطر این قرص هست 

آره احتمالا، اگه تا چند روز آینده بهتر نشدین برین دکتر 

منم دقیقا قرص شما نه اما دارو میخورم اصلا حالم خوب نیس، دقییییقااااا مثل شما دلم آشوبه 

ببین کلا قطعش کن  من یه قرص خیلی ساده برای مسمومیت دکتر برام نوشت  اصلا عوارض وحشتناکی د ...

وااای راست میگی؟ 

من الان همینجوریم، دلم نمیخواد حرف بزنم با کسی 

قطع کردم 

دیشب آخریش خوردم 

مرگ بود برام خوردن اون قرص، خوشحالم که گفتید دو روز، من یک روزشو رد کردم به سختی