2777
2789

خانواده عروس باید برای پا گشایی که خانواده داماد برای عروس میگیرین چیزی بگیرن کادویی چیزی 🥲

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به شهرتون داره مگرنه ...نه...فقط با گل و شیرینی میرن...ولی خانواده داماد هم پذیرایی و شام هم ه ...

ممنون عزیزم 😍😍😍

نه عزیزم برای چی 

نهایت اگر مثل مامان من حساسید که دست خالی نرید یه جعبه شکلات یا دو کیلو شیرینی 

مامان من بخواد بره جایی باید حتما چیزی دستش ببره وگرنه تا سال های سال حرص میخوره

یه جعبه شکلات بخر عزیزم شیک باشه و مجلسی

ممنون عزیز دلم 😍من چون اولین بچه خانواده ام برای همین مامانم اینا نمی‌دونن باید چیکار کنن منم همش تو اینترنتم 😂بعد عقد فقط دنبال مراسماتم 🤕

نه عزیزم برای چی  نهایت اگر مثل مامان من حساسید که دست خالی نرید یه جعبه شکلات یا دو کیلو شیری ...

دقیقا مادر منم همینه گیر داده باید یه چیزی ببریم 😂

نه عزیزم برای چی  نهایت اگر مثل مامان من حساسید که دست خالی نرید یه جعبه شکلات یا دو کیلو شیری ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی ت مهربونم 😍😍

ممنون عزیز دلم 😍من چون اولین بچه خانواده ام برای همین مامانم اینا نمی‌دونن باید چیکار کنن منم همش ت ...

نه عزیزم 

ما که رسم نداریم 

هر خانواده ایی که پاگشا دعوت میکنه 

همون باید به عروس و داماد کادو بده 

همین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چیزیی بگیرن برا خونواده دوماد چون عروس و پسرخودشون رو پاگشا کردن؟؟؟ما ک چنین رسمی نداریم

رسمه عزیزم حالا ما دعوت کنیم باید برای داماد کادو بخریم 

اما فردا شب اونا باید بخرن برای من

نه عزیزم  ما که رسم نداریم  هر خانواده ایی که پاگشا دعوت میکنه  همون باید به عروس ...

ممنون عزیزم 😍😍😍خیلی ممنونم