2777
2789
عنوان

ممکنه زگیل بگیرم 😐😭😐

228 بازدید | 14 پست

ممکنه با استخر آدم زگیل بگیره؟

دیروز برا تفریح یه باغی رو اجاره کردم و رفتم تو استخرش

الان ترس گرفتم که زگیل بگیرم

آخه چند جا دیدم که بعضی ها نوشته بودن  ممکنه یه فردی زگیل داشته باشه 

و بره تو استخر ، دیگران هم مبتلا بشن 😭😐

البته آخر شب ،دیدم که آب استخرها رو خالی کرده 

دیگه نمی‌دونم زمانی که من رفتم اب رو عوض کرده یا نه 😭

🧟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه روی لبه و اینا لخت ننشستی و چندین ساعت قبل شما کسی اونجا نبوده احتمالش خیلی کمه نگران نباش

نه با لباس بودم

من صبح رفتم ،احتمالا اگه کسی بوده شب اونجا بوده

بعد می‌گفت که آبش ، اب رودخانه هست 

ممکنه اب رو ذخیره کرده باشن ؟

🧟...
داخل اب که فکر نکنم ولی لبه هی استخر اونم فک کنم طرف دیگه کامل لخت باشه بگیری دیگه صبر کن ببین گرفتی ...

نه لبه لباس پوشیده بودم 

بعد می‌گفت اب رودخانه هست 

اخر شب هم ، آب رو تخلیه کرد

دیگه نمی‌دونم برا من ، آب جدید بود یا نه😭

🧟...
نه با لباس بودممن صبح رفتم ،احتمالا اگه کسی بوده شب اونجا بودهبعد می‌گفت که آبش ، اب رودخانه هست ممک ...

احتمالش کمه نگران نباش

فقط هوشیار باش اگه خدای نکرده چیزی حس کردی سریع بری دکتر

ولی احتمالش کمه، تو بازم مراقب باش توی کدوم اب و استخر میری، خود اب رودخانه تمیز نباشه هزار جور عفونت و مریضی میاره. حتما حواست باشه به اب استخر یا هرجا.

دیگه حالا هر کسم استخر بره که بیمار نیست، ولی باید هوشیار باشی.

نه لبه لباس پوشیده بودم بعد می‌گفت اب رودخانه هست اخر شب هم ، آب رو تخلیه کرددیگه نمی‌دونم برا من ، ...

از الان به خودت استرس الکی وارد نکن ببین علائم شو داری بعد نگران شو احتمالا خارش اولین علامتش

شخصا از پزشک زنان پرسیدم گفت بله امکان داره

یا خدا😐

من هزار بار برام پیش اومده پس استخر عمومی میریم چی

علائم زگیل چیه اصن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

باید لبه استخر حوله بزاری و بشینی 

و داخل اب هم فکر نمیکنم چیزی بگیری

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾