2777
2789

خانوما، سونو ان تی ک ۱۲ هفتگی باید برم بعدشم ازمایش داره؟؟؟ 

به من گفتن فردای سونو باید یه ازمایش بری از همین غربالگری ولی دکتر به من حرفی نزد 

شما بعد سونو ان تی فرداش رفتین ازمایش؟

من تجربه ندارم بلد نیسم ممنون میشم کمکم کنید اگ میدونین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال در مورد نی نی بپرسم استارتر؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشید دکتر سونوگرافی مینویسه یا دکتر ماما؟؟؟

دکتر‌ماما یا پزشک‌متخصص

میری سونو‌‌ بعد‌آزمایش

برا آزمایش‌جواب‌سونوت‌هم‌لازمه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

عزیزم الان اختیاریه و اجباری نیست به خاطر همین دکتر بهت چیزی نگفته ولی حتما انجام بده من همون روزی که سونو گرفتم یک ساعتش بعدشم آزمایش گرفتن گفتن نباید ۲۴ بشه 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بپرس عزیزم 

خانوما مامانا تورو خدا میشه. کمک کنید

برا بچه یه ماهه دکتر گفت برا تبش استامینوفن نده گفتم دارو بنویس گفت تب کرد بیار،حالا ما از شهر دوریم بچه سرماخورده گلوش،شما چی میدادین؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم