2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@سونوست17mm  

اینم فکر کنم مال خودته 

دعوا ندارم باهات 

فقط اسکرینارو اینجا بده اونجا باز نمیشه

قشنگ هم توضیح بده

فاقد حوصله....درحال مرگ..🍷🚬.𝓘 𝓱𝓪𝓽𝓮 𝓯𝓮𝓮𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓘'𝓶 𝓫𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓽𝓱𝓮 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓹𝓮𝓻𝓼𝓸𝓷 𝔀𝓱𝓸 𝓶𝓪𝓴𝓮𝓼 𝓶𝓮 𝓱𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓘 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓽𝓸 𝓽𝓪𝓵𝓴 𝓽𝓸.  https://abzarek.ir/service-p/msg/1335371 پروف عشقیه
@سونوست17mm     اینم فکر کنم مال خودته  دعوا ندارم باهات  فقط اسکرینارو اینج ...

@نی_نی_یار_24ساعتی  

(@زهرا۱۵۳ هسدم)‌ صاحب بزرگترین تاپیک نی نی سایت به لطف شما 😂🤣 لینکش،👈    بزن روش                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
هیی. لطف میکنی عزیزدلپ🥺❤

قربونت 😘

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نشی خوشگلم❤🥺

😘😘😘😘

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عه پستاتتت

مرسی دقت😍😁

منننن عکس گرفتممممممم   @asalarmy     حوصله دور بری نداشتم

خودا😍😍😍😁بوس بهت 

2825
2823
2791
2779
2792