2777
2789
عنوان

مژه بلند (طبیعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 37 پست
منم یه دوست همین شکلی دارم هم قدش. بلنده ههم موهاش خیلی بلنده و رشدش عالیه و هم مژه هاش. واای

بی شعور یه بار می خواسته چتری بزنه خودش از مژه هاش کوتاه کرده اشتباهی بازم آنقدر بلنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون طفلی ها خدا میدونه دست ب آرایش ندارن😁

مال من با آرایش هم مثل اونا نمیشه...

حتی رنگ پوست شون هم بهتر.. من گندمی اونا بوور/:

انصاف، دوستام میگن تو و داداشات شبیه نیستید، از کجا آمدی  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
هی روزگار 💔🚶🏻‍♀️

😂😂 حالا به دور از شوخی بچه بودم عروسی رفتنی دوست داشتم ریمل بزنم بعد همه به مامانم میگفتن برای به بچه۹ساله مژه زدی مامانم نمی‌داشت ریمل بزنم منم عاشق آرایش و میکاپ

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
مال من با آرایش هم مثل اونا نمیشه... حتی رنگ پوست شون هم بهتر.. من گندمی اونا بوور/: انصاف، دوستام ...

منم اصلا شبیه داداشم نیستم 

من سفیدم 

اون برنزس 

من چشام مشکی 

اون طلایی 

من موهام صافه 

اون فره 

من زود به زود وزن اضافه میکنم 

اون تا یه مرضی میگیره لاغر میشه 

من الان نازک نیست 

اون نازکه 

من زود رنجم 

اون انگار اصلا بهش بر نمی خوره 

من سایز دستو پاهام نسبت به بدنم و دختر بودنم کوچیکه 

اون بزرگه

من درس خونم و حال تکون خوردن ندارم 

اون کلا داره راه می‌ره و درس بی درس

کلا زمین تا آسمون فرق داریم 

منم اصلا شبیه داداشم نیستم  من سفیدم  اون برنزس  من چشام مشکی  اون طلایی&nbs ...

نه ما رفتاری مثل هم هستیم(رفتار های اصلی مون)، البته درکل اونا از من درس خون تر و موفق ترن...

زیبایی شون خیلی بیشتر.

منن به شدت بد غذا...

اونا به شدت علاقه مند به غذا...

من از فیلم آمریکا و اینا نگاه نمیکنم...

اونا کل زندگیشون فیلم و زبان، و من نه....

اونا به شدت اجتماعی، من نه... من فقط تو مجازی اجتماعی هستم....

من زود رنج، اونا نه...

ولی مال شما خیلی بامزه بود مخصوصا موهاتون

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.