2777
2789

سلام عزیزان متاهل

لطفا بیاید به ما مجرد ها درس زندگی بدید

مثلا بگید توی خونه پدرتون چه کارهایی اگه میکردید، توی زندگی با همسرتون بهتر بود؟

مثلا من شنیدم از یک خانم متاهل که میگفت کاش خونه پدرم گواهی نامه میگرفتم

یا مثلا بگید اگه چه اخلاقی رو نداشتید یا چه اخلاقی رو داشتید توی زندگی به مشکل نمیخوردید

و هم اینکه بگید یک مشکلی توی زندگیتون اگه هست چطوری میتونست به وجود نیاد؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه پدر حتما شاغل بشید بعد ازدواج کنید اگه میخوای در آینده شاغل باشید 

درس خواندنم همینطور 

من هجده ازدواج کردم شوهرم راضی اینکه برم دانشگاه گذاشت برما ولی غیر مستقیم اذیت میکرد 

من مجردم خواهرم متاهل میگه شوهر مثل بابامون می مونه همش منت بشقاب غذا میزاره الان همه میگن حالا همه که مثل پدر و شوهرخواهرت نیستند ولی واقعیت اینه که در جامعه ی فقیر ایران ار مرداا نباید انتظار مالی داشت منت میزارند دیگه شانسی خوبش در بیاد

خلاصه فقط خودمون کار کنیم 

از نظر معنوی هم نمیشه اعتماد کرد بهشون بچه ننه اند دیگه چی بشه نباشند

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
درس،بخونید مستقل بشید بعد ازدواج کنید  از مجردی و در کنار خانواده بودن لذت ببرید ک بعد حسرت ...

خب نمیشه که در اکثر مواقع همیشه مجرد موند

به نظر خودتون اگه چه اتفاقی می افتاد الان حسرت نمیخوردید؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
درس،بخونید مستقل بشید بعد ازدواج کنید  از مجردی و در کنار خانواده بودن لذت ببرید ک بعد حسرت ...

خواستگار ندارم چجور ازدواج کنم؟ میخوام ازدواج کنم

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق

من همیشه غصه میخورم که چرا درسمو ول کردم معدلام بالا بود حتی می‌تونستم برم تیز هوشان ولی بخاطر شوهرم ول کردم

بعد بنظر من یه دندگی و لجبازی رو باید تو متاهلی بزاری کنار زیاد گیر دادن و تو سری زدن هم باید بزاری کنار تو مشکلات زندگی اگه نمیتونی کمک کنی حداقل دردم اضافه نکنی

عروس داییم،هیئت علمی دانشگاهه،خیاطی هم بلده در حد عالی یه پرده هایی واسه خونش دوخته از بهترین خیاطها هم حرفه ای تر

پیش اقوام شوهر کم حرفه،مودبه،تو مراسمها به زن داییم کمک میکنه ولی نه عین کوزت!با جاری و هیچ کی کاری نداره

خیلیییییییی بهش احترام میزارن