2777
2789

اونوقت تو خونم بمب ترکیده از نون بگیر تا تک تک اسباب بازیای پسرم رو زمین فرداهم مهمون دارم کلی هم کار سنگین دارم ی چیزی بهم بگید پاشم جمع کنم

پسرم تو همه دلخوشی منی اما منو ببخش اگه مادر خوبی برات نیسم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بلند شو دیگه ..اول از کف خونه شروع کن و تمام وسایل رو بذار سرجاشون بعد به کارای مربوط به مهمونات برس وقتی خونه مرتبه اعصابت آرومتره

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خو پاشو خونتو جمع کن شوهرتو بگو خرید کنه😐🤌🏻اینم ما باید بگیم یکم زرنگ باش

زرنگم بخدا وسواس هم دارم اما تقریبا ی ی ماهی هست اصلا از جام دوس ندار پاشم حوصلم نمیکشه میرم ی کاری کنم برمیگردم میشینم سر‌جام

وا بلند شو دیگه ..اول از کف خونه شروع کن و تمام وسایل رو بذار سرجاشون بعد به کارای مربوط به مهمونات ...

این تاثیر گذار بود انقد بهم ریختس نمیدونم چجوری تمیز‌کنم

پاشو کدبانو.  تو میتونی. مطمئنم قوی تر از ترکیدگی خونه هستی و همه جا رو سه سوته مرتب میکنی  ...

عزیزم دلم گرفت با حرفت یکم مشکلات زندگیم زیاد شده همش تو گلوم ی پیزی باد کردا اب دهنمو نمیتونم قورت بدم وگرنه بشدت وسواسم ولی اصلا الان ی ماهی میشه حوصلم نمیکشه

زرنگم بخدا وسواس هم دارم اما تقریبا ی ی ماهی هست اصلا از جام دوس ندار پاشم حوصلم نمیکشه میرم ی کاری ...

🤦🏻‍♀️نباش لطفا به مشکل میخوری

الانم پاشو جمع کن اگه دخترت 10سال بت بالاس بگو کمکت کنه