2777
2789
عنوان

چکار کنم لاغر شم🤕🥴

299 بازدید | 33 پست

یه روز جو میگیرم رژیم میگیرم دوباره از فرداش بدتر از قبلا میخورم

قدم ۱۶۷

وزنم ۷۳

دوتا زانو هام تازگیا در رفتن ورزشم نمیتونم انجام بدم

حتی زیاد راه میرم درد میگیرن 

(اینم بگم بنده یک عدد شکمو هستم😅😶)

رژیم لومرب بگیر یا کتوژنیک 

حجم غذاش خیلی زیاده گرسنه نمیمونی اذیت نمیشی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منم وزنم ۸۱و قدم 164دارم دیونه میشم از دیروز باشگاه و رژیم و کالری کم خوردنو شروع کردم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
و منم وزنم ۸۱و قدم 164دارم دیونه میشم از دیروز باشگاه و رژیم و کالری کم خوردنو شروع کردم

منم مث توام ولی بی ارادم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

من نون و برنج قند تنقلات همه چی حذف کردم یک ماه اول خیییلی سخت بود خ خیلیم شکمو بودم الان خدا شاهده ناهار شاید بتونم درحد چهار یا پنج تا قاشق برنج بخورم بیشتر بخورم تهوع میگیرم همیشه هم سیرم سبزیجاتم زیاد میخورم

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
منم مث توام ولی بی ارادم

منم بی ارادم اما انشالله ایندفعه بتونم

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند