2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر تو سریی خورم تاسیاست،یعنی به هیچیش نه نمیگم لج نمیکنم هرچی اون بگه همونه  در عوض ب خیلی ...

تو سری خور بودن عزت نفستو پایین نمیاره؟ 

میشه بگی به چیا رسیدی در مقابل این عمل

نمیدونم سیاست حساب میشه یا نه از خانواده اش بد گویی نمیکنم و برعکس اش هم جلو خانواده اش از همسرم گله نمیکنم اگه بحث باهم کرده باشیم اجاره نمیدم کسی متوجه بشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تو سری خور بودن عزت نفستو پایین نمیاره؟  میشه بگی به چیا رسیدی در مقابل این عمل

خب ببین بستگی داره چی برات اولویته 

یکی غرورش،یکی پول،یکی خونواده و....

من حقیقتش پول برام مهمه هرکاری کنه من وجه ام رو پیشش خراب نکردم ونمیکنم گذاشتم اعتماد کنه همه چیش بناممه حقوقش هم در اختیارم،ولی خیلیا برعکس براشون این مدل زندگی قابل تحمل نیس فقط طرفشون حرفشون گوش بده یاازش بد بگن ولج ولجبازی

خب ببین بستگی داره چی برات اولویته  یکی غرورش،یکی پول،یکی خونواده و.... من حقیقتش پول برام مه ...

من حرف شما رو متوجه میشم و قبول دارم چون سیاست خودمم تو زندگیم همینه یعنی عین بی سیاستی! 

به حرف شوهرم گوش میدملجش در نمیارم اکثر مواقع ایشون برای همه چیز تصمیم میگیره خب وقتی میبینه من لج ندارم اونم حرص نداره که اذیت کنه یا زور بگه

بقیه فکر میکنن من شوهرم و مدیریت و رام کردم درصورتی که من فقط هیچ کاری نکردم چوناگر میخواستم مخالفت کنم زندگی خودم جهنم میشد البته اینم بگم اگر موضوعی باشه که مخالف باشیم میتونیم عنوان کنیم اما بدون دعوا.  عزت نفس هم هست چرا نباشه اخه

من تو نی نی سایت فهمیدم زن ها خیلی الکی دعوا راه میندازن و سر لجبازی زندگی خودشون و خراب میکنن

چند تا تاپیک تو این هفته خوندم که لباسی که شوهرشون دوست نداشته پوشیدن و دعوا شده 

خب تو یه زندگی اروم ادم نباید این مدل تک روی ها رو داشته باشه

حالا اسمش گذشته یا سیاست نمیدونم 

خب ببین بستگی داره چی برات اولویته  یکی غرورش،یکی پول،یکی خونواده و.... من حقیقتش پول برام مه ...

خب حرفت درسته این که لجبازی نکنی خیلی هم خوبه این نه تنها عزت نفس میاره بلکه احترام خودتم بالا بردی ولی گاهی چیزی رو دوس نداری و بهت اجبار کنن این میشه بی عدالتی میشه دیکتاتوری 

من حرف شما رو متوجه میشم و قبول دارم چون سیاست خودمم تو زندگیم همینه یعنی عین بی سیاستی!  به ح ...

منم همین روش رو دارم سر چیزای الکی و بیخودی بحث درست نمیکنم و شوهرمم تقریبا به خواسته هام عمل میکنه ولی احساس میکنم اگه تو همه چی خودمونو زیر سلطه ی مرد بدونیم نگاه از بالا به پایین میکنن به خانم ها

منم همین روش رو دارم سر چیزای الکی و بیخودی بحث درست نمیکنم و شوهرمم تقریبا به خواسته هام عمل میکنه ...

خب بکنن

برام مهم نیست 

فقط ارامش داشته باشم مهمه

این نگاه بالا به پایین تو همه مردا هست چه به حرفشون گوش کمی چه نکنی