2777
2789

وااای یه بار یکی از فامیلامون دستشویی بود بعد من فکر کردم برادرمه هعی میرفتم دم در در میزدم میگفتم بیا بیرون دیگهه چه خبرتهههه برق و روشن خاموش میکردم.میدیدم صدا نمیاد آخرش اومد بیرون آب شدما فقط داشتم میخندیدم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

د منو دوست پسرم پایین بودیم رفیقامون بالا دو طبقس 

بعد گف بریم بخندونیمشون تیپ مسخرہ زدیم عینک داد گفتم نمیبینم گف عب ندارہ دستتو میگیرم رفتیم دیدم دارن میخندن گفتن چرا برچسب عینکتو نکندی

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

سوتی مامانم بود

یه مشکلی پیش اومده بود که گفته بودیم جواب تماس یکی رو نباید بده ، بعد طرف زنگ شده بود جواب نداده بود بعدش پیام داده بود ، مامانم اومده بود پیام بفرسته برای من گفته بود زنگ زده زشته جواب ندادم بجای اینکه بفرسته برای من فرستاده بود برای خود طرررررررف😂😂😐

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

وای وای خدا قوت😂😂😂😂😂

😂😂😂❤️

حالا یه بارم با گوشی حرف میزدم رفتم اتاق پشتم به تخت بود حواسم نبود همینطور که داشتم با تلفن حرف میزدم نشستم رو پای شوهرعمه😂😂😂روتخت خواب بود😂

یعنی من خدای سوتی ام انقدر هم که حواس پرتم وسایلمو همه جا جا میذارم😩😂

سوتی مامانم بود یه مشکلی پیش اومده بود که گفته بودیم جواب تماس یکی رو نباید بده ، بعد طرف زنگ شده ب ...

بعدش جالبه مامانم زنگ من زد با توپ پُر کلی حرف به من زد

من می‌گفتم آخه مگه من گفتم تو اشتباه بفرستی برای اون ، بعد مامانم بدتر حرف میزد😂😂

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خیلی وقت پیش بود  رفتم بانک حساب باز کنم رفتم جلو سرم خورد ب شیشه باجه   هم خندم گرف هم ...

وااای آره یکبارم من تو بیمارستان بودم یه سربازه ازم سوال پرسید برگشتم گفتم جان با من بودین 😑 مردم از خجالت