2777
2789
عنوان

از حرص دارم خفه میشم

202 بازدید | 13 پست

مامانم خونه ماست شوهرم ۱۲رف بیرون فک کردم می‌ره برمیگرده تا الان نیومده گوشیشم یا خاموش کرده یا آنتن نداره با دوستش رفته تفریح وبه منم نگفته شما جا من بودید چه واکنشی می‌دادی از حرص و ناراحتی دارم خفه میشم گوشیش خاموشه خودش خاموش کرده چون صبح ۱۰۰درصد بود بیاد چیکار کنم واقعاً دلم میخواد یه دعوای اساسی بندازم یه دلمم میگه کلا بی خیال باشم ومهم نباشه برام 

دعوا چرا ؟ 

خانوادشو دیدی محلشون نده پشت کم به همشون .

بگو فکر کردم خوشت میاد چون با مادرم همچین کردی . بزن بکوب 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی داری حرص میخوری؟ از اینکه رفته تفریح؟

هم آره هم از این که بهم نگفته هم این که فک میکنم چقد بی ارزشم براش که گوشی خاموش می‌کنه بدون این که اطلاعی بده بهم

پاشو با مامانت برو کافی شاپ

بعدم دوتایی برید رستوران

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
با تفنگ رگبارش کن تمام 🤭

خودمم دلم میخوادهر چقدر دعوا کنم بعد یه روز مجبورم باز آشتی کنم بگم بخندم باهاش پس دعوا کردنم به چه دردی میخوره انگاری خودم بی ارزش میشم 

واقعاً خودمم میگم برام مهم نباشه اصلا توجه نکنم ولی یجوری دلم گرفته می‌خوام داد بزنم

من وقتی مادرم هست دوست ندارم شوهرم باشه کلن جمع زنونه بهم خوشمژگذره .الآنم سرتو‌از گوشی در بیار بلند شو فیلم بزار خوراکی و تخمه و ..چایی دم کن .بیار خودتو و مادرت بخورید 

من وقتی مادرم هست دوست ندارم شوهرم باشه کلن جمع زنونه بهم خوشمژگذره .الآنم سرتو‌از گوشی در بیار بلند ...

من خیلی حساسم دلم میگیره اینجوری رفتار می‌کنه کلا وقتی دوتامونیم همش می‌چرخه دور سرم ولی وقتی یکی میاد کلا عوض میشه