2777
2789

کاش میشد از خانواده شوهرم برات بپرسم، اونجان، هممممممممه هم عمل کردن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرافراز  دهاز  شهریاری

،آره دقیقا اون موقع که دبیرستان بودم 

سرافراز 

قاضی 

خیلی معروف بودند

ولی الان اکثرا از ملت که سوال میکنم اسم پزشک های دیگه میشنوم 

دکتر خوشرفتار اصلا کارش خوب نیست بینی دختردایی و دوستمو خیلی بد عمل کرده کج شدنه اصلا ولی برای کار ترمیم خوبه!

دکتر سرافراز هم اصلا خوب نیست

دکتر شهریاری کارش کاملا فانتزیه

من شنیدم خانیان خوبه دوستم عمل کرده بود پیشش خیلی راضیه خیلیم خوشگل شده ولی از طرفی یکی دیگه گفته بود راه تنفسش بسته شده و اصلا راضی نبود

من خودم پیش دکتر همتی نوبت دارم اونو شنیدم و از نزدیک دیدم کاراشو خیلی خوب بود ولی کلا پیش دکتری برو که سر تنفس حساس باشه!

دکتر خوشرفتار اصلا کارش خوب نیست بینی دختردایی و دوستمو خیلی بد عمل کرده کج شدنه اصلا ولی برای کار ت ...

من جدیدا اکثر مراجعه کننده هام رو که بینی، عمل کردند ازشون سوال میکنم 

میگن دکتر همتی عمل کرده 

دکتر همتی بیش تر  طبیعی عمل میکنه بستگی به خودتونم داره شاید بینی فانتزی یا نیمه فانتزی دوست دا ...

من حس بویایی و تنفس برام خیلی مهمه 

۲۶ هستم 

همه ی دوستان ۱۷ ۱۸ ۱۹ بودیم که عمل کردند 

بعضی ها بویایی کم شد یا آبریزش 

ولی من از ترس عوارض ش و مخصوصا بخاطر حس بویایی ک تنفس عمل نکردم تا حالا 

البته این طور نیست که بینی هم خیلی بد باشه 

قور که اصلا نداره گوشتی و بزرگ هم نیست 

دکتر خوشرفتار اصلا کارش خوب نیست بینی دختردایی و دوستمو خیلی بد عمل کرده کج شدنه اصلا ولی برای کار ت ...

اگر پیش دکتر همتی عمل کردید 

و راضی بودید 

لطفا در صورت امکان یه خبری هم اینجا به من بدید