2777
2789

اگر خانوادم پشتم باشن ی جلسه میذارم خانوادشو خودشو صدا میکنم با خانواده خودم، تکلیقو مشخص میکنم . اگر قبول نکرد ک میگم پس جدا بشیم وتمام.‌ 

دیوانه ام مگه بشیییییینم حالا طرف پیر شد اروم شد اونموقع شاید اجازه بده

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوساله ازدواج کردم همین شرایطو داشتم اصلا نمیذاش تنها بیرون برم الان ولی نسبتا خیلی بهتر شده ب نظرم این چیزا باعثش بود:

رانندگی یاد گرفتم و با ماشین میرفتم همه جا

دانشگاه رفتم(باعث شد حساسیتش کمتر شه)

هربار ک بیرون میرفتم یه وسیله برا خونه میگرفتم و میومدم با ذوق نشونش میدادم و میفهمید ک حتی بیرونم باشم حواسم پی زندگیه(ی ترفند احمقانه بود اما جواب داد😑)

منم دوساله ازدواج کردم همین شرایطو داشتم اصلا نمیذاش تنها بیرون برم الان ولی نسبتا خیلی بهتر شده ب ن ...

در کل ب نظرم نیاز ب زمان داره خودت میتونی تشخیص بدی ک واقعا بد دل و شکاکه یا حساسیته

اگه حساس باشه ب مرور زمان درس میشه

البته اینم بگم ک من خیلی ام بحث کردم سر این موضوع مثلا وقتی میگف میخوای تنها بررررری؟میگفتم مگ تنهایی منو میخورن؟ی روز شاید تو نباشی مامانم نباشه باهاش برم من باید بلد باشم از خودم مراقبت کنم یا ن تا کی میخوای منو جا سوییچی خودت کنی

خیلی راحت طلاق تجویز می کنی 

من گفتم شما اینکارو بکنی؟؟؟ گفتم من اینکارو میکردم. شما میتونی بمونی ک شاااااید یروزی درست بشه. چیزی ک اکثرا نمیییشه. دوستانی ام ک میگن الان کمتر گیر میده همسراشون ممکنه شکاک نبوده باشن یا درجاتش فرق میکنه

parasoo1989@

عزیزم مرد سیاست میخواد،بعضیا هم میخوان زن واول امتحان کنن ببینن به حرف شوهرشون گوش میده یا نه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
در کل ب نظرم نیاز ب زمان داره خودت میتونی تشخیص بدی ک واقعا بد دل و شکاکه یا حساسیته اگه حساس باشه ...

بله این مهمه.‌ ک ادم ببینه طرفش کدومه بیماره شکاکه یا حالا ی مقدار حساسه اونم ی مقدار. اشنا داریم ۱۵ ساله ازدواج کردن باهیییچ ترفندی خانوم نمیتونه بیاد ازخونه بیرون . 

parasoo1989@

تا درست نشه سر خونه زندگی خودم نمیرم چون اصلا منطقی نیست که از پیش پا افتاده ترین حق هام محروم باشم بعد با کلی بحث و کشمکش بخوام تازه از طبیعی ترین حق هام برخوردار باشم  

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من گفتم شما اینکارو بکنی؟؟؟ گفتم من اینکارو میکردم. شما میتونی بمونی ک شاااااید یروزی درست بشه. چیزی ...

عزیزم هر ادمی تغییر میکنه بستگی داره طرف مقابلش چجور باهاش رفتار کنه یه سری از اقایونی ک میبینید با گذشت سالهاااا هنوز ب خانومشون ازادی عمل نمیده واسه اینه ک اون خانوم ب اون سیستم زندگی عادت کرده و تلاشی برای تغییرش نکرده 

بله این مهمه.‌ ک ادم ببینه طرفش کدومه بیماره شکاکه یا حالا ی مقدار حساسه اونم ی مقدار. اشنا داریم ۱۵ ...

دایی منم همینطور بود

ب مادربزرگم میسپرد هروقت خانومش رف بیرون بهش خبر بده

بعد ها بعد از جداییشون خودش گفت ک بارها دیده بود خیانت میکنه یا خیلی راحت از حرفای دیگران تاثیر میگرفت و تو زندگیشون ناراحتی ایجاد میشد واسه همین بهش اجازه نمیداد

در کل چیز نسبی هستش