2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نیست مگر در پشتش باز شده باشه😕

راستش شوهرم گوشی گرفته ب من میگه دست دومه از ترسش چون بگه توعه میگم. چراپول اضافه دادی واینا چون میخواییم خونه بسازیم میگم پس انداز کن ولی گوشیه خیلی نو ب نظر میاد برا همین میگم چجور بفهمم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
راستش شوهرم گوشی گرفته ب من میگه دست دومه از ترسش چون بگه توعه میگم. چراپول اضافه دادی واینا چون میخ ...

بعضی دست دوما درحد نو هستن

حالا دیگه بیخیال خریده کشش نده

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
بعضی دست دوما درحد نو هستن حالا دیگه بیخیال خریده کشش نده

ااوففف تو میگی الان 5 ساله ازدواج کردیم  هیچ پیشرفتی نداشتیم خونه بابا شیم طبقه بالاشونم اذیتم 🤧همه در حال پیشرفتن جز ما

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
ریلمی مارک معروفی نیست قطعاتش تو ایران گیر نمیاد قاب و گلسش هم همینطور ارزش خرید نداره

شما خریدین ریلمی؟؟

تومی تونی در زندگی به هر چیزی که بخوای برسی، ولی نه هر وقت که بخوای! صبر داشته باش دوست من..✨از اونی که شاشتو نگه میداشتی که بیشتر باهاش چت کنی چه خبر؟!📽️اونی که باهاش با سیاست رفتار می‌کنی قطعا دوستش نداری،دوست داشتن خیلی صاف و ساده‌س، دیوث‌بازی باهاش جمع نمیشه اصلا.