2777
2789
عنوان

داداشم سر زنش داد زد حالا از اون موقع دومادمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور برینیم فردا زندگیش خراب شه بگه شما کردید؟ دوماد شما چیکار میکنه؟ 

۴۰ سالشه تا حرفشون  میسه زنگ میزنه ب بابام ک‌دخترت اینجور اونجور حالا همشم خودش مقصر. یا سرکار یا خونه باباش مرتیکه ۴۰‌ساله.نمیزاره آبجیم ‌رانندگی‌کنه.میزیم خونش بدش  نمیاد ولی  برخوردش ی جوره آدم پسیمون میشه ولی برای  ننه بابا خودش خوبه...خلاصه  زیاده خواهر.حالم ازش بهم‌میخوره .بیاد خونمون فقط سلام میدم همیییین

حقش نیست ولی فکر میکنی صحبت با اینجور آدم ها تعییرشون میده ؟

ادمی ک خودش ظلم و میپذیره یعنی خودشو مستحقش میبینه ما چیکاره ایم ک بگیم حقش نیس

دو بار دادو بیداد کنن سر داماد ک حق نداری دعواتونو بیارید خونه ما دختر ما خانواده داره بی کس و کار نیس تهدیدش کنن اونم میترسه دیگ این کارو نمیکنه

خواهر اسیو بی کس کار فرض کرده خیالش راحته هر کار دلش میخواد میکنه

چطور برینیم فردا زندگیش خراب شه بگه شما کردید؟ دوماد شما چیکار میکنه؟ 

حالا چطور  برینید..تو‌دخالت نکن.اومد خونه مادرت ب زنش حرف زد مادرت بگن بگه هوی اینجا دهات ننت نیس بی‌احترامی براتون عادی باشه  یکبار دیگ  ب بچم حرف بزنی جوری  خودتو خانوادت می‌شونم جاتون دیگ‌نتونید  سر بلند کنید..اگر گفت از پسرتون   یاد گرفتم مادرت بگو هردو  تون غلط اضافه  میکنید  چ تو‌چ‌پسرم

حالا با خواهرت چطوره رفتارش؟ دقیقا انگار دوماد مارو شرح دادی

گوه دیگ گوه

مجبوره بسازه چون تو خانوادمون طلاق عیب.ن اهل سفر ن تفریح .۶ سال عروسی کرده فقط ی مشهد رفته 

حالا با خواهرت چطوره رفتارش؟ دقیقا انگار دوماد مارو شرح دادی

همین جور .خواهرم مراعات میکنه .ولی از دور ببینی خونه ی بالا شهر ماشین خوب .ولی وسیله های خونش مال بیست سال پیش هست.فکر میکنی دامادی که بخاطر بادنجان دعوا کنه با نصیحت آدم میشه