2777
2789

ی بار داداشم با زنش حرفش شده بوده بعد پیش، مامانم اینا و دومادمون سر زنش داد میزنه.  حالا دومادمون ک همینجوریشم خوش اخلاق نبود این رفتار داداشمو آتو گرفته داره گلوی خواهرمو میاره و کلا داد و بیداد میکنه و توهین میکنه ب خواهرم.. خواهرم مریض بود بجای درک و همراهی فقط فحش بارش کرده بود ک چرا یدونه بادمجون خراب شده تو یخچال. پدرم نداریم ک بخواد حساب ببره تا جایی رودار شده ک پیش مادرم ب خواهرم توهین میکنه. رفتار داداشم اصلاااا درست نبوده میدونم و بهشم گفتیم احترام زنتو بگیر ن بخاطر ما بخاطر خودش اما با روداری دومادمون چیکار کنیم 

یه تنبیه مشترک برای داداشت و دامادتون درنظر بگیرین. هردو رو تنبیه کنین به یک روش  کار هردوشون بد بود 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ادم نمیشه خودتونوخسته نکنین.چون کسی که توجمع ب خانومش توهین کنه ینی خودش انقدپست وکم ارزشه که این کاروعیب نمیدونه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
برادرت هر کاری بکنه چه ربطی به خواهرت داره .خوبه بادنجان خراب شده آلوچه نبوده 

دومادمون تاثیر گرفته.  تازه بعد از اون ماجرا من دعوتشون کردم مهمونی داشتم. دقیقه نود دعوا راه انداخته بود خونه نیومده بود. انقد خجالت کشیدم پیش، شوهرم