2777
2789

مثلا تنهایی بیرون نری 

یا غیرت بازی درآوردن 

ولی به مرور زمان خوب شده باشه !؟

چیکار کردید که خوب شدن 

احساس می کنم یسری مردا اوایل زندگی طول می کشه تا اعتمادشون جلب بشه

من شوهرم تا ۵ سال اینجوری بود یعنی تنهایی بیرون نمیزاشت برم یعد درست شد کاری هم نکردم خودش خود ب خود درست شد الان همه جا میرم و میام

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

بعضی مردام هستن قبل از اینکه شوهرت بشن واست شاخ و شونه میکشن😏

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی بیرون نرفتن نه ولی غیرت بازی آره

مثلا تو گرمااااا چراغ قرمز میشد شیشه ماشینو میداد بالا کولر روشن میکرد

من نیامده‌ام با تو باشم، من آمده‌ام تو باشم.                            هیزم آتش نمی‌گیرد!آتش می‌شود✨

بله همسر من اوایل خیلی سخت گیر بودن الان خیلی خیلی بهتر شدن ،کار خاصی هم نکردم خودشون به مرور زمان شل کردن البته قطعا این که من باهاشون مقابله و دعوا نکردم و سعی کردم کنار بیام هم حتما موثر بوده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

سخت گیر بوده و هست

الان بهتر شده رو لاک دستم حساس بود میگقت ناخن های زیاد ببند میکنی لاک میزنی جلب توجه میکنن در این حد الان خیلی بهتر شد 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

اره تو فامیلا زیاد دیدم اوایل میگبتن چادر . الان کم کم بعد چند سال اروم شدن . دیگه اونا هم چادرو انداختن کنار

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه مشاوره می‌گفت بحث اعتماد نیست، چون خودشون پسر بودن یه چیزایی رو میفهمن، نمی‌خوان خانمشون هرکاری بکنه برای همین حساسن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یه مشاوره می‌گفت بحث اعتماد نیست، چون خودشون پسر بودن یه چیزایی رو میفهمن، نمی‌خوان خانمشون هرکاری ب ...

یعنی دوست داشتنه خیلیاش😑

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

به حرفش گوش می دادی!؟اعتراض هم می کردی

ن اعتراض نمیکردم چون خودش منو همه جا می‌برد نمیزاشت اصلن تو خونه بمونم ب حرفام گوش میدادم چون خیلی دوسش داشتم و دارم و الان خداروشکر همه اون روزا تموم شد الان حتی تنها شهر دیگه خونه فامیل هم میرم 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺