2777
2789

هر ژانری بود مشکلی نیست فقط جذابی باشه خودم میخوام مردگان متحرک رو ببینم ولی خیلی فصلاش طولانیهههه تازه میگن افت هم داره تو بعضی فصلاش شما لطفا یه چیز هیجانی طور معرفی کنین تو همین مایه ها یا هرچی

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گیم اف ترونز وایکینگ ها  برکینگ بد چ سبکی علاقه داری

من هیچی خارجکی ندیدم ولی مثلا از این ژانرای زامبی و آخر زمانی و جنایی بیشتر خوشم میاد ...بعد نمیخوام خیلی طولانی هم باشه😁

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
مردگان متحرک درسته که افت داره توی یکی دو فصل ولی بعدش دوباره عالی شده

تو همین مایه ها یکم کوتاه‌تر نمیشناسین؟

پیکی بلایندرز

جنایی درسته؟بعد مثلا اینجوریه که پرونده های مختلف حل میکنن یا کلا داستان روی یک محوره؟؟؟

من هیچی خارجکی ندیدم ولی مثلا از این ژانرای زامبی و آخر زمانی و جنایی بیشتر خوشم میاد ...بعد نمیخوام ...

هعی اینو راست میگی من از سریال ها اصلا خشم نمیاد چون کشش میدن

اینا ک گفتمم عالین نمره ای ام دی بی بالای داره

زامبی دوست داری همه ما مرده ایم و kingdom کره این ولی قشنگن.فیلم هم که i am legend و جنگ جهانی زد زا ...

اون ۲ تا کره ای رو دیدم😁حالا زامبی هم نبود خون آشام کلا میخوام هیجانی باشه حوصله عاشقانه و ملودرام اینا ندارم