2777
2789
عنوان

متاسفم برای بعضی ادمای سایت

299 بازدید | 22 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

کسی که باید تعلیق بشه: @مهلا_خانوم۷۹  

متاسفم واسه کسایی که مثل مهلا خانوم هستن

متاسفم.اخه ببین تو چند نفرو ناراحت کردی؟

نمیبینی واقعا؟

شعور نداری؟

ادب نداری؟

چطور تونستی به یک کاربری(خودم نبودم) که مادرش رو از دست داده فش مادر بدی؟

متاسفم برات

امیدوارم هرچی نفرین بکنی به خودت برگرده

ببینین با کیا شدیم ۸۰ میلیون نفر

متاسفم متاسفم

هرچی گفتی خودت بودی

هیچی بهت نگفتم اومدی سرتو انداختی پایین به مادرم به پدرم توهین کردی

شعورتو خوب نشون دادی

هرچی نی نی یارو تگ کردم نیومد دهنتو نبست

اومدم همینجا تاپیک زدم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی چیزی گفته تموم شده حتما ی دلیلی داشته دیگه چرا مث این بچه ها دنبال دعوایین

اومده به همه توهین می‌کنه

بیام دستشو ببوسم؟

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

اینترنتم ضعیفه نمیتونم تاپیک رو قفل کنم

لطفا چیزی نگین ببینه نی نی یار

منم دیشب یکی بی دلیل تو تاپیکم یه فحش خیلی زشت بهم داد هر چی نی نی یارا رو صدا زدم رسیدگی نکردن. استارتر میتونم لینک اون تاپیکو بزارم اینجا نی نی یارا ببینن؟

ماشالله 🌹

چه کاریه اخه؟ دوباره بساط دعوا و ناسزا رو پهن کردی که. تعطیل شد رفت دیگه.دوست داری مجدد اون حرفهارو ...

هرچی بگه برام مهم نیست 

فقط زدم که نی نی یار که نبود ببینه و تعلیقش کنه

حالا ی چیزی گفته تموم شده حتما ی دلیلی داشته دیگه چرا مث این بچه ها دنبال دعوایین

نه اتفاقا بهترین کار رو میکنن باید این خانوم تعلیق شه

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
منم دیشب یکی بی دلیل تو تاپیکم یه فحش خیلی زشت بهم داد هر چی نی نی یارا رو صدا زدم رسیدگی نکردن. است ...

بزار

دیگه هر دلیلیم داشته باشه نباید به عزیز از دست رفته طرف فوش بده

اون فحش داده شخصیت خودشو و تربیت خانوادگیشو نشون داده

من تعجب میکنم بعضی از کاربرا هرجی شد نی نی یارو تگ میکنن عین این شاگردای چاپلوس بدو بدو میرن جار میزنن

لایک نکن دوست عزیز !                                             

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج