2777
2789

وقتی که از کار برمیگردم خستم کارهایی مثل پختن غذا ظرف و کارهای دیگه نمیدونم من اینجوریم یا همه اونایی که شاغلان مشکل منو دارن میشه بهم راهکار بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که از کار برمیگردم خستم کارهایی مثل پختن غذا ظرف و کارهای دیگه نمیدونم من اینجوریم یا همه اونای ...

واینکه فقط تو طول هفته ظرف میشرم تمیزکاری رو دوهفته یه بار انجام میدم تازه من پنج شنبه ها هم میرم جای دیگه سرکار

وقتی که از کار برمیگردم خستم کارهایی مثل پختن غذا ظرف و کارهای دیگه نمیدونم من اینجوریم یا همه اونای ...

هروقت تنها زندگی کردم میام بهت میگم 😄😭

سعی کن برنامه‌ریزی داشته باشی، ناهارت رو از شب قبل آماده کن، یه روز رو بذار برای نظافت منزل، رسیدی خونه یکم استراحت کن بعد به کارا برس.... 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
بعضی جمعه ها هم سر کارم جای یکی از همکارام 

همون دیگه مشکل ما کمبود وقته چه جوری میشه مدیریت کرد من یه وقتایی میگم اگر یکی برای من خرید میکرد کلی جلو بودم ما الان همه مسئولیت ها با خودمونه

هروقت تنها زندگی کردم میام بهت میگم 😄😭 سعی کن برنامه‌ریزی داشته باشی، ناهارت رو از شب قبل آماده ک ...

😂😂همه این کارها رو میکنم بعظی روزها تا میام بیهوش میشم یادم میره ناهار بخورم😂😂

😂😂همه این کارها رو میکنم بعظی روزها تا میام بیهوش میشم یادم میره ناهار بخورم😂😂

همه اطرافیان من میگن تو خیلی فعالی چه جوری میتونی به همه کارهات برسی اما در واقع فقط دارم تحمل میکنم و میگذرونم تو شرکتم همه توقع دارن پا به پای مردهای مجرد تا ۱۰ شب بمونم اضافه کاری

من غذا درست کردن برام خیلی سخت نبست اما اینکه میای آشپزی کنی میلینی یه سری موهد نداری و باید تازه بر ...

آشپزی سختم نیست جون بلند شدن ندارم تا میرسمشده 5تا دوش بگیرم و غذا بزارم گرم شه چایی بزارم شده6تا بیام بخورم خوابم میبره شده صبح😆😆😆😆

من توخونه کارمیکنم برعکس وقت اضافه میارم تازه شبا به جای اینکه خسته بشم تاصبح بیدارم هعییی 😪🚶