2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6600 بازدید | 57 پست
عزیزم با این سن کم عجیبه نازایی بالاخره که برای خدا کاری نداره تو فقط با وجود بخواه

هرچی خدا بخاد حتما ی حکمتی داره

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردمت ک با جوون دل درکت میکنم ک چی میکشی..مشکلتون چیه

مشکل من نبود تخمک 

ذخایرم کم 

دکترا میگن فقط عمل ای وی اف باید انجام بدم و تخمک اهدایی بگیرم

مشکل شما چیه اگه خواستی بگو شاید تونستم راهنماییت کنم

انقد دکتر اینا رفتم والا یه پا دکتر شدم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

عزیزم عشق چه بچه باشه چه نباشه از بین نمیره اگه ناراحتت کرده بزار بحساب خستگی بحساب ناراحتیش از دل ...

من چ گناهی کردم ک هم دغدغه بی بچه ای باید بکشم هم حرفایی ک ب من میزنه من اگ بچه بیارمم دلم هیچوقت صاف نمیشه 

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
مشکل من نبود تخمک  ذخایرم کم  دکترا میگن فقط عمل ای وی اف باید انجام بدم و تخمک اهدایی ب ...

میشه خصوصی حرف بزنیم

من چ گناهی کردم ک هم دغدغه بی بچه ای باید بکشم هم حرفایی ک ب من میزنه من اگ بچه بیارمم دلم هیچوقت صا ...

تو قوی هستی از پس همچی برمیای 

بچه ک بیاد انقد دنیاتون شیرین میشه این روزا و مشکلاتو فراموش میکنی غصه نخور

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

همدردای من فقط اومدم بگم شما تنها نیستین منم ۷ سال پیش یه دکترجانی  بچم کشت ومحکوم به دیه شد و من ۷ سال که نابارور شدم و اسیر دکترام .و مشکلم از خودم هست .نمیخوام شعار بدم میدونم گوشتون از این حرفا پردقیقا مثل خودم بعضی وقتا باید ادم تسلیم اراده پرورگار بشه من که تسلیم شدم تمام 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
همدردای من فقط اومدم بگم شما تنها نیستین منم ۷ سال پیش یه دکترجانی  بچم کشت ومحکوم به دیه شد و ...

من اگ ب خودم باشه منتظر میمونم زنها درهرصورت پایدارن ب زندگی و شوهر...اما اقایون نه متاسفانه

عزیزم ما که بچه داریم فکر میکنی چیزی نمیگن همشون میگن 

از منک خستم کرده فقط..فقط ای کاااش جراتشو داشتم فردا میرفتم دادگاه

من اگ ب خودم باشه منتظر میمونم زنها درهرصورت پایدارن ب زندگی و شوهر...اما اقایون نه متاسفانه

با این حرفت موافقم من اگر به خودم بود میرفتم بجه از پرورشگاه میوردم اما متاسفانه همسرم راضی نمیشه از طرفی هر چقدر تو این ۷ سال نذر نیاز درمان جادو جنبل هر چی بگی کردم فایده نداشت دیگه حتی دعا هم نمی کنم وقتی که چه داد بزنم  چه التماس کنم خدا هیچ عکس العملی نشون نمیده پس سکوت بهترین حالت برام 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه