سلام بچها .چند ماهیه شوهرم کلاف دیوتی بازی میکنی شب تا صبح صب تا شب همش تو این گوشی لعنتیه بار ها گفتم نکن کمش کن کتکم زده همیشه کتکم میزنه سر هرچیزی اصلا نباید تو زندگیمون من حرف اضافی بزنم یا اظهار نظر کنم سری منو میزنه و خیلی بددهنه همش فوش میده و زور میگه افسردگی گرفتم یه کله خابم ۲۴ ساعته میخابم و میلی به هیچی ندارم انگار دنیا و همه چیز برام بی معنی شده انقد ضعیفم که ن قدرت تصمیم گیری دارم ن میتونم جدا شم فقط نیستم و دس گزاشتم روی دست دیگه بریدم از خودم خیلی بدم میاد نمیدونم چیکار کنم اگه میتونید کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن وضعمون بد نیست ولی از وقتی این بازی رو میکنه دیگه هیچ کاری نمیکنع ن خاب ن خوراک چد ماهه که ما از هم دور شدیم کنار هم نمیخابیم اون تا صبح تو بازی هست وقتی میخابه که من بیدار میشم