2777
2789

یه جوری معصوم خوابیده انگار نه انگار امروز برامون جهنم بوده.

نگاش که میکنم از عذاب وجدان میمیرم تمام روز منتظر بودم زودتر شب بیاد بخوابه تا کابوس امروز هم تموم شه.

چیشده؟ کی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم اوتیسمه و چند روزه خیلی بهم ریخته حتی دوباره مجبورم پوشکش کنم

عزیزدلم 🥺🥺 خدا بهت توانایی بده مامان مهربون ، راستش و بگم از خوندن کامنتت زبونم قفل شد نمیتونم بگم درک میکنم چقدر شرایط شما سخته اما از دل دعا میکنم و  امیدوارم دخترت بزودی ب شرایط خوبی برسه، غم راه دلت و گم کنه و مسیر زندگیت سبز و هموار باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دخترم اوتیسمه و چند روزه خیلی بهم ریخته حتی دوباره مجبورم پوشکش کنم

از خدا برات صبر و توان مضاعف میخوام عزیزم، تو هم یه آدمی که گاهی اوقات کم میاری. عیبی نداره، خودتو بغل کن و به خودت امید بده که حتما فردا روز بهتریه😘😘😘😘😘

عزیزدلم 🥺🥺 خدا بهت توانایی بده مامان مهربون ، راستش و بگم از خوندن کامنتت زبونم قفل شد نمیتونم بگم ...

مرسی عزیزم.برام دعا کن صبرم بیشتر شه.دست خودش که نیست قصد اذیت کردنم رو که نداره کلی هم داروی آرام بخش میخورم ولی یه وقتایی بدجور به بن بست میخورم.

الهی بمیرم برات جان دل ...

ان شاالله خدا کمکت کنه و صبرت هزار برابر کنه و دخترتم آروم تر ان شاالله تشخیص اشتباه باشه و بری جلو تر خوب بشه الهی خدا به دل شکسته و حال این لحظاتت نظری کنه و معجزه کنه برات ...

شب گریه کن خودتو سبک کن بذار برای صبح قوی باشی اون بچه جز شما کسی رو نداره اینستا خانم لادن طباطبایی حتما فالو کن الان آمریکا زندگی نی کنن دخترشون اوتیسم داره با اینطور بچه ها باید مدل زندگی تغییر داد از نگاه اونا به محیط نگاه کرد هر چیزی باعث بهم ریختگیش میشه کنترل کن .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊