2777
2789
عنوان

قلبم داره از جا کنده میشه....و اون معصومانه خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 34 پست
مرسی عزیزم.برام دعا کن صبرم بیشتر شه.دست خودش که نیست قصد اذیت کردنم رو که نداره کلی هم داروی آرام ب ...

چشم رو چشمم. قربونت برم شما هم حق داری خودت و سرزنش نکن امیدوارم خدا بهت صبر و توان مضاعف بده و ب اون طفل معصوم عافیت و آرامش...🥺🥺🌷🌷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ان شاءالله ک خدا به بازوت قوت بده و نیرو بده و دلت رو اروم کنه عزیزدلم♥️

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه که یه فرشته س 

برای ارامش خودت و خانوادت صلوات میفرستم توکلت ب خدا باشه ک ارحم الراحمین

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خدا بهت صبر وتوان خیلی زیادی بده مطمن باش خدا میبینه من که خیلی صبرم کم میشه وقتی بچم یه کم شلوغ کنه قاطی میکنم همین امشب صد بار وسیله هاشو ریخت جمع کرد اخرش،واقعا دیگه کم اوردم 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

من دخترم خیلی اذیت میکرد بچگیاش خیلی گریه میکرد منم نمیتونستم تحمل کنمو سرش داد میزدم دعواش میکردم 

شبا ک میخابید بالا سرش میشستم نگاش میکردم میگفتم مامان قلت کردم 

بمیرم واس بچم ک ی ساله دیگه نمیبینمش دلم داره میترکه از دلتنگی ی ساله باباش نمی‌زاره ببینمش

توروخدا هرکی پیاممو خوند برامون دعا کنه

آخی الهی 

من قربون اون دل مهربونت 

خدا انشاالله صبرو توانایی بهت بده 

تن سالم بده تا ازاین فرشته پاک بتونی مواظبت کنی 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

من دخترم خیلی اذیت میکرد بچگیاش خیلی گریه میکرد منم نمیتونستم تحمل کنمو سرش داد میزدم دعواش میکردم&n ...

آخی عزیزم.بمیرم.خیلی سخته.خدا رو خوش نمیاد چرا بچه رو ازت دور کرده؟

واقعا متاسفم برا پدر مادرایی که بچه رو ابزار شکنجه همسرشون میکنن.

این حق هر دو شماست که کنار هم باشید.این حق رو فقط از تو دریغ نگیکنه از بچه خودش هم دریغ میکنه

عزیزم  انشاالله خدا به دخترت سلامتی بده اگه ناراحت نمیشی میشه یه خورده از رفتاراش بگی

گریه و جیغ های خیلی شدید که دلیل نداره و آسیب زدن به خودش همیشه همه بدنش کبوده.

خنده های بی دلیل و رفتار های خطرناک .انگار مخدر مصرف کرده باشه.

پس رفت.....مهارتی رو که یه زمانی یاد گرفته از یاد میبره.مثلا دستشویی رفتن.

مشکل توی تکلم و یادگیری

و...