2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربان ،دوست صمیمی ،جدی باش ،یعنی بابچه بچه شو مدقع درس جدی باش زنگ ورزش ررو کنارشون ،به دردلشون به ...

شما معلمین؟ ببخشید چه منابعی دارین برا اینکه دروس ابتدایی  و روش تدریساشوببینین؟

شما معلمین؟ ببخشید چه منابعی دارین برا اینکه دروس ابتدایی  و روش تدریساشوببینین؟

عزیزم منابع روش تدریس تو کتابخونه مدارس هست ،ولی بیرون نمیشه برد یه جوری مرجع هستن .توی بازار هم بکر کنم باشه.اگر مدیر آشنا داری دوشنبه برو ببین دارن یانه

قبول شدی؟چه خوب .مصاحبه چطور بود؟

بد نبود. ولی تدریسم خوب نشد. بخش احکام و ایفای نقش خوب بودم. تو بحث گروهی هم همگروهیام اصلا به اصل مطلب اشاره نکردن. من کم صحبت کردم ولی چند مطلب که شاخص بود گفتم

پایه که آزمون دادم واسه ابتدایی و مصاحبه رفتم. اگه نشد می‌خوام زمستان هم شرکت کنم

من مربی ۳ تا ۷ سال بودم(زبان)

بنظرم کار کردن با بچه کوچیکا سخته. هم باید مقتدر باشی یجوری که حرف گوش بدن و هم اینکه مهربون باشی تا جذب درس بشن. و توی هیچکدوم ازینا زیاده روی نکنی. فقط حرفی میزنی پاش بمون حتما. واسه کارای مثبتشون سعی کن تشویق مناسب سنشون درنظر بگیری مثلا گلسر کوچولو. مداد خوشگل، هرچی

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.