2777
2789
عنوان

عصب کشی دندوووننننن🥺😫

159 بازدید | 34 پست

سلام.بچها من اولین بارمه میخوام دندون بکشم و چندتایی هم پرکنم اونایی که تجربه دارن توروخدا بگین خیلی درد داره؟؟از استرس دارم میمیرم تاحالا دندونپزشکی نرفتم واس اینکارا

من یک ماه پیش واسه اولین بار رفتم منم میترسیدم ولی فقط امپول بیحسی یکم درد میکنع تمام دیگع هیچی نمیفهمی 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

منم ترس شدید دارم در حد غش کردن

با بیهوشی دندونامو درست کردم🥲😅

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عصب کشی درد داره تا یکی دو هفته نهایتا یک ماه یا دو سه ماه، اما اون هفته ی اولو دومش دردش خیلی زیاده

منو برادرم هر دو پیش یه دکتر عصب کشی کردیم اما بستگی به دندون و شانس خودت داره، من یک سال میگذره اما هنوزم دندونم درد داره، حتی روکش کردم درد داره بازم

جدن درد نداشت؟کشیدی یا پر کردی؟

یکی کشیدمیکی عصب کشی کردم وپر کردم نه بخدا فقط امپوله یکم درد داشت اصلا نترس 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

هیچکس مثل من ترسو نیست

اگه امپول بی حسی زیاد بزنه اصلا درد نداری از دکتر بخواه امپول زیاد بزنه بعضی جاها که با بیمه هستن گدا بازی درمیارن امپول کم میزنن

اصلا درد نداره 

امپولشم درد نداره درد امپولش مثل همون امپول عضلانیه نه بیشتر

فقط چون بزرگه ترسناکه

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

عصب کشی درد داره تا یکی دو هفته نهایتا یک ماه یا دو سه ماه، اما اون هفته ی اولو دومش دردش خیلی زیاده ...

وای شاید عفونتی چیزی کرده، من از درد بعدش نمیترسم صبرم بالاست ولی اون لحظه که میری رو یونیت و میخواد بکشه دندونو خیلی میترسم میگن لحظه کشیدن دردش تا مغز و استخون میره درسته؟😣