چجوری جارو میکنید کامل تمیز بشه؟ یکساله خریدمش بااینکه نمیذارم کسی طرفش بره بازم یه سری آشغال ریز که روش بیفته با جارو برقی هرچقدرم میکشم تمیز نمیشه
یعنی مضخرفترین چیزی که توزندگیم انتخاب کردم اول این فرش بود دوم اجاق گاز استیل😒
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمی دونستم اسمشون شگیه ما پادری شو داشتیم واقعا مضخرف بود
خیلی تازه رنگشم سفیده🤕یعنی دوروز یبار باید ۱۰ساعت وقت بذارم هرچی روش هست رو دونه دونه با دست جمع کنم
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
منم اسمشو نمیدونستم لوله جاروبرقی رادرمیادم باهمون سراصلی بادست انقدر میکشم روش تمیزمیشه زود زود هم ...
آره منم گاهی اینجوری میکشم ولی کامل تمیز نمیشه
چونروش نمیریم اصلا؛ چرک نشده ولی رنگش روشنه آشغالارو حتی اگه یه دونه باشه نشون میده
بشورمش خراب نمیشه نمیچسبه بهم؟
خواهر خدا صبرت بده مال ما یه پادری بود از خیرش گذشتیم😄 انشالله شماهم پول دستتون بیاد عوض کنید یه ...
واقعا دیوانه شدم
صرفا چون خوشگل بود خریدمش اصلا فکر نمیکردم نگهداریش انقدر سخت باشه